Suomalaiset Wimbledonissa

24.6.2006  |  20:00

Niemisellä Brasilian Daniel, Laineella Argentiinan Dulko.

Jarkko Nieminen (ATP 18) on Wimbledonin miesten kaksinpelin 128 pelaajan kaaviossa sijoitettu sijalle 22. Hän saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Brasilian Marcos Danielin, jonka ATP-ranking on 80. Tämä on heinäkuun alussa 28 vuotta täyttävän brassin uran paras ranking ja sen hän saavutti viikko sitten. Daniel on ensimmäisen kerran Wimbledonin pääsarjassa. Niemisellä pääsarjapaikka on neljäs, pisimmälle hän eteni vuonna 2003, jolloin oli 3.kierroksella.
Emma Laine (WTA 62) on ensimmäisen kerran Wimbledonin naisten kaksinpelin pääsarjassa, jonka ensimmäisellä kierroksella hän kohtaa Argentiinan Gisela Dulkon (WTA 34), joka on sijoitettu 31.sijalle. Dulko on Wimbledonin pääsarjassa kolmatta kertaa. Hän oli 3.kierroksella vuonna 2004 ja toisella viime vuonna.
Suomalaiset ovat mukana myös nelinpelissä. Jarkko Niemisen parina on USA:n Graydon Oliver. Pari kohtaa ensimmäisellä kierroksella tsekkiparin Jan Hernych/David Skoch. Emma Laineen parina on Bosnian ja Hertsegovinan Mervana Jugic-Salkic. Heidän ensimmäisen kierroksen vastustajat ovat britit Sarah Borwell ja Jane O’Donoghue. (RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Piia Suomalaiselle tappio… →