Naantalissa tapahtuu – RuT järjestää uudenlaisen kovatasoisen A-luokan kisan 13.4.

5.4.2024  |  12:01  |  Seurat

Raision Urheilijoiden tennisjaosto (RuT) järjestää uudenlaisen A-kisan ja Naantalin Tennis Poka (NTP) on mukana minitenniksen merkeissä lauantaina 13.4.

Uudenlainen kisaformaatti on yhdistelmä päiväkisoja ja aikaan rajattua toimintaa. Pääpäivälle lauantaille otetaan mukaan 12 pelaajaa, joista kahdeksan valitaan suoraan tasoluettelon perusteella. Kisaan on mahdollista päästä mukaan karsintakisan kautta, joka pelataan edeltävänä päivänä perjantaina. Niin perjantaina kuin lauantaina pelaajat jaetaan kolmen pelaajan lohkoihin; karsintavaiheen lohkovoittajat etenevät lauantain pääpäivään. Myös lauantaina pelaajat jaetaan siis kolmen pelaajan lohkoihin ja lohkojen kaksi parasta etenevät samana päivänä pelattavaan kaaviovaiheeseen. Kisan voittaja kuittaa 500 euroa ja toiselle on luvassa nautinnollinen majoituslahjakortti Naantalin Spahan. Pelit pelataan fast four -pelimuodolla. Perjantain pelit ovat Kerttulan Tenniskeskuksessa ja lauantain huipennus uudessa Grippi-hallissa (artikkelikuvassa).

”Tiukka päivä pelaajille. Fast four -pelimuoto yhdistettynä lohkojen ja kaavion yhdistelmään tarkoittaa, että lähes jokaisella gamella ja pallolla on merkitystä. Samalla erittäin viihdyttävää katsojille. Finaalissa pelaavat tulevat olemaan sekä niin fyysisesti kuin henkisesti väsyneitä viiden intensiivisen matsin jälkeen”, kertoi odotuksiaan kisajohtaja Olli Saksa.

Saksa kertoo 2020 valmistuneen Grippi-hallin olleen aiemmin padelhalli, mutta uusi yrittäjä muutti kentät tennis-, sulkapallo- ja pickleballkentiksi tämän vuoden tammikuussa.

”Tenniskenttiä on yksi, mutta se on Naantalin ensimmäinen sisäkenttä ja tulee piristämään paikallista tennistoimintaa.”

RuT järjestää AtSauce-nimisen turnauksen A-luokan pelaajille lauantaina 13.4. Ilmoittautuminen kisaan päättyy sunnuntaina 7.4. Lue lisää ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 14/2024 – →