Viikkokatsaus 14/2024 – Heliövaara/Patten välierissä Marokossa, Kulikova jatkossa Tunisiassa

5.4.2024  |  14:06  |  Raportit

Heliövaara pelaa Marokon ATP-kilpailun välierissä perjantaina ja Kulikova Tunisian ITF-kilpailun välierissä lauantaina.

Heliövaara/Patten yhteistyölle voitokas alku

Harri Heliövaara ja Henry Patten ovat edenneet Marokon ATP-kilpailun välieriin. Turnaus on uuden parin ensimmäinen kilpailu yhdessä.

Neljänneksi sijoitetut Heliövaara (nelinpelin ATP-39)/Patten (nelinpelin ATP-63) aloittivat viikon mainiosti voitolla avauskierroksella villin kortin kisaan saaneista Elliot Benchetrit (ATP-661)/ Aziz Dougaz (ATP-235) lukemin 6-4, 7-6(4). Toisessa ottelussa puolivälierissä kaatui puolestaan ranskalaiset Jonathan Eysseric (nelinpelin ATP-103)/ Fabrice Martin (nelinpelin ATP-72) 6-2, 7-5.

Välieräottelu Marokon massakentillä on ohjelmassa perjantaina klo 15.30. Vastassa suomalais-brittiläisellä parilla on Guido Andreozzi (nelinpelin ATP-76)/ Miguel Angel Reyes-Varela (nelinpelin ATP-70).

ATP 250 | MAROKKO

Kärkisijoitettu Kulikova välierissä Tunisiassa

Anastasia Kulikova on edennyt välieriin Tunisiassa $15,000 ITF-kilpailussa. Kulikova (WTA-346) on turnauksen ykkössijoitettu ja voittanut kolme ottelua pääsarjassa; kahdella ensimmäisellä kierroksella kaatuivat karsijat ja puolivälierissä kahdeksanneksi sijoitettu Eliessa Vanlangendonck (WTA-720) 2-6, 6-3, 6-3. Turnauksen välierät ovat ohjelmassa lauantaina.

Muiden suomalaisten ottelut päättyivät aikaisemmin viikolla. Laura Hietaranta oli mukana W35-tason ITF-kilpailussa, mutta tippui kilpailusta toisella kierroksella kaksin- ja nelinpelissä. Eero Vasa karsi mukaan Turkissa $15,000 ITF-kilpailuun ja voitti pääsarjan avauskierroksen ottelunsa, mutta joutui keskeyttämään toisella kierroksella ja samalla vetäytymään nelinpelistä. Peetu Pohjolan pelit päättyivät Espanjassa puolestaan karsintojen päätöskierrokselle.

W35 ITF WORLD TENNIS TOUR | ITALIA
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TURKKI

Junioreita maailmalla

Suomalaisjunioreita pelasi kuluvalla viikolla Latviassa Tennis Europe -kilpailussa. Lukas Korsström (GT) on edennyt latvialaisen parinsa kanssa kilpailun nelinpelin loppuotteluun.

ALLE 16-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA| LATVIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Patten finaaliin Marokossa… →