Wangista tuplavoittaja Vierumäen ITF Futuresissa

12.8.2013  |  11:15

Ranskan Tak Khunn Wang lähti Vierumäen 10.000$ ITF Futures -kisan kaksinpeliin ykkössijoitettuna ja ykkösenä hän myös kisan päätti.
Wang eteni ilman erämenetyksiä aina välieriin asti, jossa hänen nelinpeliparinsa, viidenneksi sijoitettu Micke Kontinen vei ensimmäisen erän 6-1. Wang käänsi ottelun edukseen toisessa erässä ja eteni loppuotteluun viemällä toisen ja kolmannen erän 6-4, 6-2.
Loppuottelussa hän kohtasi kahdeksanneksi sijoitetun korsikalaisen Laurent Lokolin, jonka voitti luvuin 6-4, 6-3. Lokoli pudotti toisella kierroksella Sami Huurinaisen ja puolivälierissä Henrik Sillanpään. Välierissä hän otti voiton kisan viimevuotista voittoa puolustavan Viron Vladimir Ivanovin.
Kaksinpelivoitto teki Wangista tuplavoittajan, sillä hän oli jo pari päivää aiemmin voittanut Micke Kontisen kanssa turnauksen nelinpelin. Finaalissa pari kukisti Ivanovin ja Venäjän Yan Sabaninin.