Virtanen kahden ottelupallon takaa mestariksi – ”Tosi positiiviset viikot takana ja nyt on katseet Miamissa”

10.3.2024  |  18:00  |  Raportit

Otto Virtanen tuulettaa kauden toista ATP Challenger -turnausvoittoaan Sveitsissä.

Virtanen (ATP-126) onnistui puolustamaan viimevuotista Luganon täysosumaansa. Toiseksi sijoitettu suomalainen oli loppuottelussa hyvin lähellä tappiota, mutta ei edes kaksi vastustajan ottelupalloa saaneet Virtasen loistovirettä poikki. Virtanen kukisti lopulta saksalaisen Daniel Masurin (ATP-379) 6-7(4), 6-4, 7-6(3). Masurin ottelupallot olivat kolmannessa erässä Virtasen syöttäessä 5-6 tilanteessa.

”Finaali oli vaikeampi peli kuin viikon aiemmat otteluni. Huomasin heti alusta ettei oma pelini ollut ihan terävimmillään, mutta myös vastustaja pelasi todella hyvin. Hänellä oli tosi selkeä taktiikka, että mitä pitää tehdä ja mitä sitten teki. En päässyt siihen rytmiin oikein kiinni, kun rystyltä tuli slaissia ja kovaa kämmeneltä. Voitto tuntuu aina tosi hyvältä, tästä on hyvä jatkaa kautta. Peli on hyvässä kunnossa ja se, että tänään voitin vaikeuksien jälkeen on iso juttu”, kommentoi Virtanen.

Haastajatason kisavoitto on Virtasen uran viides. Puolustettuaan kisavoittonsa säilyttää Virtanen asemansa maailmanlistalla, kun hänen livesijoituksensa on 127. Viimeiset kolme turnausta ovat osuneet erinomaisesti Virtasella, sillä tuloksena on kaksi turnausvoittoa ja välieräpaikka.

Seuraavaksi Virtanen hakee paikkaa isommista ympyröistä, kun hän matkustaa Miamiin karsimaan ATP Masters -turnaukseen.

”Tosi positiiviset viikot takana ja nyt on katseet Miamissa.”

ATP CHALLENGER 75 | SVEITSI

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa kauden toiseen… →