Virtanen ja Ruusuvuori avaavat maaottelun Turussa

1.2.2024  |  17:42  |  Ennakot

Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen laittavat maaottelun käyntiin perjantaina Turussa. Suomen ja Portugalin ottelun voittaja etenee Davis Cupin finaalivaiheeseen, jonka alkulohkot pelataan 10.-15.9.

PERJANTAI 2.2. KLO 17.30
Otto Virtanen – Nuno Borges
Emil Ruusuvuori – Joao Sousa

 

LAUANTAI 3.2. KLO 15.00
Harri Heliövaara/Patrik Niklas-Salminen – Francisco Cabral/Nuno Borges
Emil Ruusuvuori – Nuno Borges
Otto Virtanen – Joao Sousa

 

Yle televisioi maaottelun TV2-kanavalla ja Yle Areenassa.

 

OSTA LIPUT | TIKETTI.FI
TUTUSTU DIGITAALISEEN KÄSIOHJELMAAN
KUVAGALLERIA

Virtanen (ATP-166) pääsee avaamaan maaottelun ja hänellä on vastassaan iso haaste Portugalin ykköspelaajassa. Nuno Borges (ATP-47) ylsi juuri Australian avointen neljännelle kierrokselle ja on maailmanlistalla korkeammalla kuin koskaan aiemmin. Pelaajat kohtasivat toisensa 2022 Challenger-kiertueella, tuolloin kovalla sisäkentällä pelatun kamppailun vei Virtanen 6-4, 7-5.

Avauspäivän päättää herkullinen Ruusuvuoren (ATP-55) ja Joao Sousan (ATP-245) kesken; pelaajat ovat kohdanneet neljä kertaa vuosina 2020-2022 ja suomalainen johtaa keskinäisiä 3-1. Kuitenkin tappio tuli kirvelevässä paikassa Ruusuvuoren uran ensimmäisessä ATP-finaalissa Intiassa 2022. Viimeisin ottelu päättyi kovalla sisäkentällä Tukholmassa 2022 Ruusuvuoren voittoon 6-3, 6-2.

”Aika odotettu kokoonpano vastustajilta. Tätä odotin etukäteen ja se vastasi myös viikon skouttauksia; tiukkoja otteluita varmasti luvassa. Avauspäivän osalta voi sanoa, että vastustajissa on kaksi todella kovaa ja tasaista takakentän pelaajaa. Borges tavoittelee varmasti paikkaa takalinjan lähellä, ei tykkää pelata, jos joutuu kauemmas peruuttelemaan. Sousa sen sijaan pystyy myös kauempaakin pelaamaan ja on sitkeä sekä taitavan monipuolinen lyönneissään”, analysoi kapteeni Nieminen.

Maaottelun ratkaisupäivä alkaa nelinpelillä, johon nimettiin Harri Heliövaara/Patrik Niklas-SalminenFrancisco Cabral/Borges. Ja päivän päättävät maiden ykkösten ja kakkosten kaksinpelit.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinian ja Tennisliiton… →