Cinian ja Tennisliiton pitkäaikainen yhteistyö jatkuu

2.2.2024  |  09:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Tennisliiton ja Cinian yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2017 alkaen. Cinia toimi tenniksen pääyhteistyökumppanina 2017-2021 ja tämän jälkeen yhteistyökumppanin roolissa.

Yhteistyön aikana Cinia on ollut mahdollistamassa monia eri asioita lähtien lasten ja nuorten kilpailemisesta ulottuen aikuisten maajoukkuetoimintaan ja tapahtumiin.

”Kiitämme Ciniaa pitkäkestoisesta ja -jänteisestä yhteistyöstä, joka on aina ollut erittäin sujuvaa kaikki nämä vuodet. Cinian rooli suomalaisen tenniksessä on ollut ja on merkittävä sekä merkityksellinen.”, kiitteli Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Solmitun yhteistyön myötä Cinia mahdollistaa eri tapahtumia, kuten nyt käsillä olevaa Davis Cupia 2.-3.2. ja tulevaa Helsinki Openia 26.2.-3.3., sekä järjestää sidosryhmilleen toimintaa tenniksen parissa. Yhteistyön keskiössä on yhteiskuntavastuu, joka jakautuu kolmeen osaan toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapilan mukaan.

”Yhteiskuntavastuumme jakaantuu kolmeen kokonaisuuteen: ympäristön hyvinvointi, liikunta ja urheilu sekä kulttuuri. Haluamme tennisyhteistyön myötä olla mukana osaltamme tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista liikuntaa ja huippu-urheilua. Tämä on meille tärkeä kulma”, päätti Knaapila.

Lisätiedot

Teemu Purho, toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto
teemu.purho@tennis.fi, +358 40 523 1797

Henri Kronlund, Chief Growth and Culture Officer, Cinia Oy
henri.kronlund@cinia.fi, +358 50 494 4455

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 5/2024 – →