Virtanen hävisi karsintafinaalin Wimbledonissa – ”Peli oli suhteellisen vaikeaa alusta asti”

29.6.2023  |  15:19  |  Raportit

Otto Virtanen, 22, hävisi karsintafinaalissa Wimbledonissa.

Vuoden 2018 Wimbledonin poikien nelinpelimestari Virtanen oli lähellä ensimmäistä aikuisten Grand Slam -pääsarjapaikkaa. Vahvaan nurmikenttävireeseen yltänyt Virtanen (ATP-130) kohtasi karsinnan viimeisellä kierroksella hollantilaisen Gijs Brouwerin (ATP-153). Suomalaispelaaja oli voittanut hollantilaisen aiemmin tänä vuonna kovilla sisäkentillä pelatussa ottelussa haastajakiertueella suoraan kahdessa erässä.

Tällä kertaa Brouwer oli vahvempi paras viidestä erästä pelatussa ottelussa luvuin 6-4, 6-2, 6-4. Hollantilaispelaaja syötti ottelussa poikkeuksellisen tehokkaasti.

”Peli oli suhteellisen vaikeaa alusta asti. Oli paljon hankaluuksia omassa pelissä, mutta se johtui myös vastustajan hyvyydestä. Hän tiesi mitä piti tehdä ja erityisesti hän syötti monipuolisesti; en päässyt palautuksiin niin hyvin käsiksi kuin aiemmin tällä viikolla. Siihen se tänään kaatui. Ei ollut omalta kannalta paras päivä, eikä keskittyminenkään pysynyt sillä tasolla kuin olisin toivonut. Sekin lamaannutti tekemistäni ottelun kuluessa. Harmittaa, että tämä meni tällein. Jään odottamaan vielä lucky loser -paikkaa pääsarjaan, jos sellainen aukeaisi, mutta muuten Wimbledon päättyy tähän”, kommentoi Virtanen.

Kaksinpelin pääsarjassa on mukana Emil Ruusuvuori. Wimbledonin pääsarjat pelataan 3.-16.7.

WIMBLEDON

Jaa:

Seuraava uutinen: Oman tiensä kulkija… →