Virtanen finaaliin Ranskassa – ”Peli kulkee”

24.2.2024  |  18:21  |  Raportit

Otto Virtanen pelaa sunnuntaina ATP Challenger -turnausvoitosta Ranskassa.

Suomalaisässä on esiintynyt edukseen kovalla sisäkentällä pelattavassa turnauksessa. Sijoittamaton Virtanen (ATP-172) kukisti toisella kierroksella kuudenneksi sijoitetun Benoit Pairen (ATP-111) 6-0, 7-6(3), puolivälierässä entisen TOP10-pelaaja Lucas Pouillen (ATP-305) 7-6(5), 7-6(3) ja välierässä kolmanneksi sijoitetun Brandon Nakashiman (ATP-90) 6-4, 7-6(4).

”Peli kulkee ja jokaisena turnauspäivänä on ollut pelissäni tosi paljon positiivista. Hyvä merkki on, että olen voittanut kaikki viikon tie-breikit, eli tiukat tilanteet kääntyvät edukseni. Olen luottanut omaan syöttööni ja tavallaan aika simppelillä pelillä on menty; ei mitään erikoisuuksia, yksinkertaista ja tehokasta. Hyvät on fiilikset, mutta nyt täysi lataus vielä viimeiseen otteluun”, kommentoi Virtanen.

Virtanen hakee sunnuntaisessa finaalissa kauden ensimmäistä haastajatason turnausvoittoa; tähän astisella urallaan on suomalainen voittanut Challenger-tasolla kolme kertaa. Finaalivastus on Leandro Riedi (ATP-175), jonka kanssa Virtanen on jakanut voitot aiemmissa kohtaamisissa 1-1.

ATP CHALLENGER 125 | RANSKA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ATP Challenger Tour (@atpchallengertour) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtaselle uran neljäs… →