Virtanen ensimmäistä kertaa välieriin ATP Challenger -tasolla – ”Hyvät tunnelmat”

3.6.2022  |  21:45  |  Raportit

Otto Virtanen on uuden äärellä, kun hän eteni ensimmäistä kertaa urallaan välieriin ATP Challenger -turnauksessa Iso-Britanniassa.

Virtanen (ATP-375) eteni nurmikentillä pelattavan kovatasoisen turnauksen pääsarjaan kahdella karsintavoitolla ja nyt pääsarjassa on jo taskussa kolme voittoa. Perjantai-illan puolivälierässä suomalaispelaaja kohtasi isäntämaan Ryan Penistonin (ATP-195). Ottelusta tuli tasaväkinen pienten marginaalien ottelu, jonka lopulta voitti Virtanen erin 6-7(1), 6-3, 7-6(6). Virtasen syöttö oli ottelussa loistavassa vireessä, kun hän paukutti peräti 18 läpisyöttöä.

– Hyvät tunnelmat! Tänään vedettiin pitkän kaavan kautta ja väännettiin voitto, mikä tuntuu hyvältä. Tällaiset tiukat ottelut antavat eniten kokemusta ja itseluottamusta. Sain syötöllä hyvin pisteitä, mikä vähän helpotti. Myös tänään oli tuulisempaa kuin aiempina päivinä, sen seurauksena piti vähän kikkailla, kommentoi Virtanen.

Välierässä asettuu vastaan kahdeksanneksi sijoitettu australialainen Jordan Thompson (ATP-82). Ottelu pelataan lauantaina noin klo 18.30 ja sen voit katsoa veloituksetta alla olevasta linkistä. Toisessa välierässä ovat ykköseksi sijoitettu Andy Murray (ATP-67) ja Denis Kudla (ATP-81).

– En ole liikaa nähnyt Thompsonin pelejä. Sen mitä nähnyt, niin pallo tulee aikalailla aina takaisin matalana ja kulmiin. Hän on stabiili kaikin puolin.

ATP CHALLENGER 125 | ISO-BRITANNIA – LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Eero ja Iiro… →