Eero ja Iiro Vasa nelinpelivoittoon Vaasassa – Löfman taipui välierässä

4.6.2022  |  14:28  |  Raportit

Eero ja Iiro Vasa juhlivat nelinpelin ammattilaisturnausvoittoa $15,000 ITF-turnauksessa, Wasa Open, Vaasassa.

Kolmanneksi sijoitettu veljeskaksikko eteni välieriin kahdella selvällä voitolla. Viikon tiukun ottelu oli perjantainen välierä, kun he voittivat kärkisijoitetun parin Johannes Ingildsen/Ben Jones 4-6, 6-2, 10-6.

Finaalissa Vasat eivät antaneet erien lipsahtaa käsistään, vaan turnausvoitto tuli voitolla neljänneksi sijoitetuista Hazem Naw/Robert Strombachs 6-3, 6-4.

– Finaali oli aikalailla hallussa koko ajan. Vastustajat tekivät pieniä muutoksia toiseen erään, mutta pidimme päät kylmänä ja reagoimme tarvittavalla tavalla. Kokonaisuudessaan viikko oli meiltä tasaista tekemistä. Mielestäni hyvät palautuksemme tekivät suurimman eron vastustajiin, kommentoi isoveli Eero.

– Tuntuu kyllä hyvältä, sillä tulin pari kuukautta sitten sairaaksi aika pahasti. Tämä oli ensimmäinen kisa tauon jälkeen ja heti tuli tulostakin. Tästä on kivaa jatkaa kesän karkeloihin hyvällä itseluottamuksella, täydensi Iiro.

Ammattilaisturnausvoitto on veljesten kolmas yhteinen. Viime vuonna tuli kaksi ensimmäistä. Vasojen on tarkoitus kiertää ammattilaiskisoja kesän aikana yhdessä.

– Tarkoituksena on pelata ITF-turnauksia ja SM-kilpailut Helsingissä sekä toivottavasti myös Tampere Open. Vajaan parin viikon päästä jatkuu $25,000 ITF-kisassa Ranskassa, pelaamme siellä yhdessä nelinpelin, taustoitti Eero tulevia suunnitelmia.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | VAASA

Nedelko kukisti Löfmanin ja kohtaa Fribegin sunnuntain finaalissa

Kaksinpelissä upean turnauksen jälleen pelannut Aleksi Löfman (ATP-1924) ei aivan onnistunut saavuttamaan uransa ensimmäistä finaalipaikkaa ammattilaisotteluissa. Tällä kertaa ykköseksi sijoitettu Ivan Nedelko (ATP-607) oli vahvempi erin 7-6(5), 6-2. Välieräpaikka oli 20-vuotiaan suomalaisen uran toinen ITF-kiertueella.

Nedelko kohtaa finaalissa kuudenneksi sijoitetun Karl Fribergin (ATP-811) ottelu pelataan sunnuntaina klo 10.00.

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen hävisi välieränsä… →