Virtanen/Borg ja Vasa/Vasa kärsivät tappiot – Virtanen pelaa torstaina kaksinpelin 2. kierroksella

21.7.2021  |  17:43  |  Raportit

Otto Virtanen ja Leo Borg sekä Eero ja Iiro Vasa kärsivät tappiot nelinpelin ensimmäisellä kierroksella. Virtanen kohtaa toisella kierroksella torstaina klo 16.00 turnauksen kahdeksanneksi sijoitetun argentiinalaisen Guido Andreozzin (ATP-198).

Nelinpelin pääsarjan 1. kierros

Eero Vasa/Iiro Vasa – Guido Andreozzi/Nicolas Kicker (ARG) 5-7, 6-7(5)
Otto Virtanen/Leo Borg – Ruben Gonzalez (PHI)/Hunter Johnson (USA) 6-2, 5-7, 4-10

NELINPELIN KAAVIO

Suomalais-ruotsalaispari aloitti ottelun todella vahvasti. Painavat peruslyönnit tekivät tuhojaan ja avauserä tulikin suvereenisti 6-2.

Toisessa erässä vastustajat pääsivät paremmin peliin mukaan ja pallorallit venyivät pidemmiksi. Samalla myös pisteet alkoivat kääntyä enemmän parille Gonzalez/Johnson. 4-5 tilanteessa Virtanen/Borg selvitti yhden eräpallon, mutta 5-6 tilanteessa vastustajat eivät antaneet tilanteen enää livetä käsistä.

Ottelu-tie-breikissä Gonzalez/Johnson menivät menojaan ja sinetöivät puolivälieräpaikan itselleen. Tulostaululle jäivät lukemat 2-6, 7-5, 10-4.

Päivän viimeisessä ottelussa olivat kentällä Eero ja Iiro Vasa sekä argentiinalaiset Guido Andreozzi ja Nicolas Kicker. Vasat aloittivat ottelun vahvasti, erityisesti komeat palautukset aiheuttivat vastustajille hankaluuksia. Vasat ottivat murronkin ja pääsivät syöttämään erästä 5-4 tilanteessa. He pääsivät eräpalloon kiinni, mutta vastustajat selvisivät ja käänsivät lopulta erän itselleen 7-5.

Myös toinen erä oli todella tasainen. Ratkaisu haettiin tie-breikista. Ennakkoluulottomasti läpi ottelun pelanneet suomalaiset joutuivat lopulta taipumaan erin 5-7, 6-7(5).

Seuraava uutinen: Tampere Open: suomalaisottelut,… →