Viisi suomalaista Savitaipaleen pääsarjassa

4.8.2008  |  22:30

Naisten 10.000$ ITF-turnaus alkoi

Savitaipaleella pelataan tällä viikolla naisten 10.000$ ITF-turnaus, Savitaipale Ladies open, jonka karsinnat olivat sunnuntaina ja maanantaina. Suomalaisista mukana karsinnoissa oli vain villillä kortilla mukaan päässyt Alexandra Hietaniemi, joka aloitti suoraan toiselta kierrokselta. Venäjän Renata Bakieva voitti ”Ninnin” luvuin 6-0, 6-1.
Pääsarjassa on kuitenkin tukku suomalaisia. Rankingin perusteella mukaan pääsi Katariina Tuohimaa (WTA 982), joka kohtaa eteläafrikkalaisen Tegan Edwardsin (WTA 956).
Villin kortin sai neljä suomalaista. Tuore naisten Suomen mestari Heini Salonen kohtaa Valko-Venäjän Volha Dukon (WTA 879), Essi Laine Australian Hayley Ericksenin (WTA 772), Johanna Hyöty venäläiskarsija Maria Kuznetsovan ja Emma Helistén neljänneksi sijoitetun Belgian Davinia Lobbingerin (WTA 716).
Nelinpelissä on yksi suomalaispari, Essi Laine/Katariina Tuohimaa, joka kohtaa avausottelussaan Venäjän Diana Arutyunovan ja Saksan Kim-Alice Grajdekin. Emma Helisténin parina on Saksan Karolina Nowak, ja heillä on vastassa ruotsalaiset Annie Göransson ja Caroline Magnusson.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laitinen P16 Suomen… →