Laitinen P16 Suomen mestari

4.8.2008  |  23:00

P14 välierät ja loppuottelu tiistaina

Juniorien ulkokenttien SM-kisoja käydään tällä koulujen alkua edeltävällä viikolla Liikuntakeskus Pajulahden massakentillä.
Mukana ovat kaikki muut 14-, 16- ja 18-vuotiaiden luokat paitsi tytöt 18v. joka pelataan tulevana viikonvaihteena Hyvinkäällä yhtä aikaa 12-vuotiaiden SM-kisojen kanssa.
Pajulahdessa viikonloppuna ja alkuviikosta ovat tulessa pojat ja nuoremmat ikäluokat, keskellä viikkoa mestaruuksia ratkovat tytöt ja pojat 18v.

Laitinen 16-vuotiaiden ykkönen
Pojat 16v-luokka on saatu jo päätökseen. Kisan ykkössijoitettu KTS:n Juuso Laitinen eteni 64:n kaaviossa erääkään menettämättä loppuotteluun, jossa voitti kolmanneksi sijoitetun TaTS:n Ristomatti Lannen 6-2, 6-4. Lanne voitti välierissä kakkossijoitetun seurakaverinsa Mikko Rajamäen 6-3, 6-0.
Ikäluokan nelinpelissä mestaruus meni Tampereelle, kun kakkosiksi sijoitetut TaTS:n Leevi Leivo ja Mikko Rajamäki voittivat ykkössijoitetun parin Olli Kesti ÅLK/Juuso Laitinen KTS luvuin 6-4, 7-5.
Ikäluokan sekanelinpeli alkaa keskiviikkona.

14-vuotiaiden poikien välierät ja loppuottelu tiistaina
Pojat 14v-luokan kaksinpelissä on 64 kaavio. Kisassa on ehditty jo välierävaiheeseen. Tiistaiaamuna kohtaavat ykkössijoitettu HVS:n Herkko Pöllänen ja sijoittamaton HyTS:n Verneri Tuomi, joka on matkan varrella yllättänyt sekä neljänneksi sijoitetun RoVS:n Jussi-Pekka Sallilan että kuudenneksi sijoitetun TaTS:n Timi Kivijärven. Toisessa välierässä kohtaavat kolmanneksi sijoitettu Smashin Nicolas Nietosvaara ja sijoittamaton TaTS:n Saska Huttunen, joka on pudottanut kisasta mm. kahdeksanneksi sijoitetun TaTS:n Matias Kallion ja kakkossijoitetun Smashin Rasmus Lindströmin. Voittajat pelaavat loppuottelun tiistaina klo 16.
Tiistaina käydään myös nelinpelin ja sekanelinpelin välierät ja loppuottelu.

Tulokset TennisOpenissa


Jaa:

Seuraava uutinen: Sade keskeytti otteluita… →