Viikkokatsaus 51/2018 – Koululaisten mestaruuskilpailuiden kaaviot julkaistu ja joulutarjous Suomi – Kroatia maaotteluun voimassa tämän viikon

21.12.2018  |  09:37  |  Raportit

Vuoden 2018 toiseksi viimeinen viikko. Viikkokatsauksessa asiaa päättyneistä sisäkenttien SM-kilpailuista, tulevasta Koululaisten mestaruuskilpailuista sekä lipunmyynnistä Suomen ja hallitsevan maailmanmestarin Kroatian väliseen maaotteluun 31.1.2019.

Tämän viikkoiset viikkoennakko ja -katsaus ovat tämän vuoden viimeiset. Ensi viikolla uutisoidaan Koululaisten mestaruuskilpailuista 27.-30.12. sekä nautitaan ja rentoudutaan alkuviikko joulun merkeissä. Oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa kaikille!

Osta liput Suomen ja Kroatian väliseen maaotteluun – joulutarjous voimassa tämän viikon

Lipunmyynti on startannut vauhdikkaasti Suomen ja hallitsevan maailmanmestari Kroatian väliseen huippukohtaamiseen Talin Tenniskeskuksella 31.1.2019. Suomen joukkueessa pelaavat Henri Kontinen (nelinpelin ATP-26), Emil Ruusuvuori (kaksinpelin ATP-365), Patrik Niklas-Salminen (kaksinpelin ATP-428) ja Otto Virtanen (kaksinpelin ATP-832).

Tämän viikon ajan on joulutarjouksena liput B-katsomoon 20 % alennuksella – lue lisää tapahtumasta täältä ja varmista oma, ystävien ja sukulaisten liput hyvissä ajoin!

Noin 400 pelaajaa mukana Koululaisten mestaruuskilpailuissa – katso kaaviot ja aikataulu

Perinteiset Koululaisten mestaruuskilpailut ´18 by Wilson pelataan joulun välipäivinä 27.-30.12. Talin Tenniskeskuksella ja Taivallahden Tenniskeskuksella. Kilpailuun ilmoittautui mukaan noin 400 pelaajaa ja ilmoittautumisia eri sarjoihin oli yli 500.

Turnauksen kaaviot ja otteluohjelma on nyt julkaistu Tennisässässä – katso kaaviot täältä.

Turnauksen finaalipäivänä 30.12. pelataan kaikkien luokkien loppuottelut Talissa. Koululaisten mestaruuskilpailut pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1979 – eli tämän vuoden kilpailu on jo 40. perättäinen.

Viime vuotisen kilpailun palkintokuva

Sisäkenttien kaksinpelien Suomen mestareiksi Eerola ja Niklas-Salminen

Smash-Kotka isännöi yleisiä SM-kilpailuja Kotkan Tennishallilla 13.-18.12. Kaksinpelien puolella nähtiin uudet Suomen mestarit, kun Tampereen Tennisseuran Emma Eerola, 16, ja Patrik Niklas-Salminen, 21, juhlivat ensimmäisiä aikuisten mestaruuksiaan. Lue lisää Eerolan ja Niklas-Salmisen finaalipäivästä täältä.

Nelinpelien ja sekanelinpelin Suomen mestareiksi pelasivat seuraavat kaksikot: Peppi Ramstedt/Clarissa Blomqvist (HVS), Lauri Kiiski/Tero Vilen (TaTS) ja Laura Hietaranta/Roni Hietaranta (HVS). Lue aiheesta lisää täältä.

Lämpimät kiitokset kisajärjestäjälle, kaikille pelaajille ja taustajoukoille, yhteistyökumppaneille ja katsojille – erityisesti onnittelut Suomen mestareille!

Hopeaa naisten kaksinpelissä Clarissa Blomqvist ja kultaa Emma Eerola
Miesten kaksinpelissä hopeaa Lauri Kiiskelle ja kultaa Patrik Niklas-Salmiselle

Jaa:

Seuraava uutinen: Koululaisten mestaruuskilpailut käynnistyivät… →