Viikkokatsaus 48/2019 – Kulikova ja Orpana puolivälierissä, myös juniorit vahvassa vireessä

29.11.2019  |  10:56  |  Raportit

Anastasia Kulikova

Suomalaiset ovat menestyneet kuluvalla viikolla laajalla rintamalla kansainvälisissä kilpailuissa. Anastasia Kulikova ja Oona Orpana ovat edenneet naisten $15 000 ITF-turnausten puolivälieriin. Lisäksi juniorien Tennis Europe ja ITF-kilpailuissa on vielä useita suomalaisia taistelemassa kirkkaimmista mitaleista.

Kotimaan kentillä pelataan puolestaan tulevana viikonloppuna isoista pisteistä TEHO Sport Tennisliigassa sekä I-divisioonassa. Molemmilla sarjatasoilla on ohjelmassa yhteensä 16 ottelua.

Kulikova ja Orpana puolivälierissä

Anastasia Kulikova ja Oona Orpana ovat edenneet naisten $15 000 ITF-turnausten puolivälieriin. Kulikova (WTA 582) kohtaa Milovicessa pelattavan turnauksen puolivälierässä Ange Oby Kajurun (WTA 720, Japani) ja Orpana (WTA 490) Lara Panfilovin (WTA 1273, Hollanti) Antalayassa. Molemmat ottelut ovat ohjelmassa perjantaina.

$15 000, Milovice

$15 000, Antalaya

Porsche Junior Team Finlandin pelaajille menestystä laajalla rintamalla

Porsche Junior Team Finlandin pelaajat kamppailevat turnausvoitoista vielä useammassa juniorien TE- ja ITF-kilpailussa.

Vilnassa pelattavassa 12-vuotiaiden 1.kategorian TE-kilpailussa Felix Alopaeus ja Oskari Paldanius ovat pelanneet itsensä  nelinpelin finaaliin. Kaksinpelissä Paldanius eteni hienosti välieriin ja Alopaeus puolivälieriin.

Stavangerissa on tällä viikolla pelattu samanaikaisesti 14-vuotiaiden 3.kategorian Tennis Europe ja 18-vuotiaiden 5.kategorian ITF-kilpailuja. TE-kilpailussa Otso Martikainen on ollut tasaisen vahva koko viikon ja pelaa perjantaina sekä kaksin- että nelinpelin finaalissa. ITF-kilpailussa Stella Remander jatkaa hienoja otteita nelinpelissä. Remander ja Amelie Smejkalova (Tsekki) pelaavat perjantaina paikasta välieriin.

Myös Liepajan 3.kategorian ITF-kilpailu on edennyt puolivälierä vaiheeseen. Paikkaa viikonlopun ratkaisupeleissä tavoittelee vielä  Iiro Vasa nelinpelissä yhdessä ruotsalaisen Mans Dahlbergin kanssa.

12-vuotiaiden TE-kilpailu, Vilna

14-vuotiaiden TE-kilpailu, Stavanger

18-vuotiaiden ITF-kilpailu, Stavanger

18-vuotiaiden ITF-kilpailu, Liepaja

TEHO Sport Tennisliigassa ja 1.divisioonassa ylitetään runkosarjojen puoliväli

Kotimaan kentillä riittää runsaasti seurattavaa tulevana viikonloppuna. Sekä TEHO Sport Tennisliigassa että 1.divisioonassa on ohjelmassa yhteensä 16 ottelua.

Miesten TEHO Sport Tennisliiga jatkuu jo perjantaina kahdella miesten ottelulla, kun HLK ja GT kohtaavat Meilahdessa klo 17.00 sekä Smash ja TaTS Smash Centerissä klo 17.30 alkaen. Molemmat päivän ottelut ovat katsottavissa Ruutu -palvelusta. Kaikkien otteluiden reaaliaikainen tulosseuranta on nähtävillä TEHO Sport Tennisliigan Tulosseuranta-välilehdellä.

Lue Tennisliigan kierrosennako kokonaisuudessaan täältä ja 1.divisioonan täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: HLK jatkaa sarjakärjessä… →