Nähdäänkö ratkaisevia eroja TEHO Sport Tennisliigassa viikonloppuna?

28.11.2019  |  18:12  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna pelataan isoista pisteistä TEHO Sport Tennisliigassa. Miehissä pelataan kymmenen ja naisissa kuusi ottelua.

Miehet: HLK:n ja Smash-Kotkan kärkikamppailu yhtenä viikonlopun kohokohtana

Miesten sarjataulukossa on lähes kaikki vielä mahdollista, kun kaikki joukkueet mahtuvat kuuden pisteen sisälle ja runkosarjaotteluita on vielä pelaamatta 5-6 joukkuetta kohden. Tällä hetkellä kärkikaksikkona ja suoraan välieriin ovat menossa Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja Smash-Kotka. Puolivälieräsijoissa ovat kiinni Sata-Tennis, Grani Tennis, Tampereen Tennisseura ja Smash. Suoran putoajan paikalla on sarjanousija Valkeakosken Tennis, jonka kanssa on tasapisteissä toinen sarjanousija Karjalan Tennis. Yksi kauden yllätyksistä on ollut hallitsevan mestarin HVS-Tenniksen heikko vire – joukkue on kahdeksannella sijalla vain pisteen sarjanousijoita enemmän keränneenä.

Viikonloppuna on luvassa monia mielenkiintoisia otteluita ja tiukassa sarjataulukossa voidaan nähdä heilahteluita suuntaan jos toiseen. Kärkipään kamppailuina ovat luvassa perjantaina HLK:n ja GT:n kohtaaminen ja lauantaina HLK:n ja Smash-Kotkan otatus. Pudotuspelipaikoissa kiinni olevista joukkueista toisistaan ottavat mittaa perjantaina kotidebyyttinsä tekevä Smash ja TaTS sekä lauantaina Itä-Helsingin derbyssä Smash ja Sata.

TVS:n Santtu Leskinen on ollut alkukauden tehokkain kaksinpelaaja voittaen kaikki neljä otteluaan – katso lisää Tennisliigan pelaajatilastoja täältä

Sarjataulukon toisessa päässä on myös jännittäviä ja tärkeitä otteluita luvassa, kun HVS on vieraspelikiertueella lauantaina TVS:n vieraana Turussa ja sunnuntaina KarTe:n vieraana Joensuussa.

KATSO VIIKONLOPUN KAIKKI OTTELUT

Katso kokoonpanot täältä. Pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivien aamuina klo 9:00 Tennisliiga-sivustolla.

Naiset: Sarjan kärkinelikko TaTS, GT, Smash-Kotka ja Smash pyrkivät tiputtamaan muut kyydistä

Naisten sarjataulukossa on tullut jo isompia eroja ja viikonlopun kierroksen jälkeen on joukkueilla enää 1-2 ottelua pelaamatta.

Kärkinelikko, eli pudotuspeleihin etenevät joukkueet, ovat pienoisella karkumatkalla. Viime kauden finalistit HVS ja ÅLK ovat yllättäen tippumassa pudotuspelivauhdista – tosin viikonlopun ottelut voivat tuoda muutoksen. HVS kohtaa kotonaan lauantaina Smash-Kotkan ja sunnuntaina TVS:n vieraissa. ÅLK kohtaa puolestaan lauantaina TVS:n jumbo-ottelussa, jossa panoksena on myös Varsinais-Suomen herruus. Lisäksi ÅLK pyrkii horjuttamaan Smashia vieraskentällä sunnuntaina.

Kärkipään kamppailuissa ovat lauantaina GT ja TaTS sekä sunnuntaina Smash-Kotka ja GT.

KATSO VIIKONLOPUN KAIKKI OTTELUT

Sarjakärki TaTS:n Emma Eerola on tuonut joukkueelleen eniten pisteitä – katso Tennisliigan pelaajatilastoja täältä

Katso kokoonpanot täältä. Pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivien aamuina klo 9:00 Tennisliiga-sivustolla.

Ruutu-palvelussa nähtävillä seitsemän otteluparia

Etäseuraajia hemmotellaan myös seitsemän ottelun voimin, kun alla olevat ottelut ovat nähtävillä Ruutu-palvelussa.

Perjantai: HLK-GT / Smash-TaTS
Lauantai: HLK-Smash-Kotka / Smash-Sata / HVS-Smash-Kotka / GT-TaTS
Sunnuntai: Smash-ÅLK

Katso ottelut Ruutu-palvelusta. Kaikkien otteluiden reaaliaikainen tulosseuranta on nähtävillä TEHO Sport Tennisliigan Tulosseuranta-välilehdellä.

KATSO SARJATAULUKOT & TILASTOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 48/2019 – →