Viikkokatsaus 48/2018 – Porsche Junior Team Finland vireessä sekä Orpana ja Eklund ammattilaisturnauksissa

29.11.2018  |  12:55  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin nuoret ovat olleet mainiossa iskussa alkuviikon aikana – kaksinpelin päätöskierroksille ovat perjantaina pyrkimässä Laura Hietaranta, Emilia Hartman, Roni Rikkonen, Stella Remander ja Leo Stenlund. Ammattilaiskentiltä kuuluu myös hienoja uutisia: Mariella Minetti saavutti ammattilaisrankingin sekä Oona Orpana ja Mia Eklund ovat avanneet turnausurakkansa vahvasti.

Viikonloppuna kansallisilla kentillä isketään TEHO Sport Tennisliigaa ja Tykkimäki Mini- ja Miditennis Touria.

Juniorit hakevat turnausvoittoja ulkomailla

Junioreiden maajoukkuepelaajat ovat pelanneet hienosti alkuviikon aikana. Kaksinpelissä jatkossa ovat perjantaina vielä Laura Hietaranta (Norjan 5. kategorian ITF), Emilia Hartman (Norjan 5. kategorian ITF), Roni Rikkonen (Norjan 5. kategorian ITF), Stella Remander (Norjan 3. kategorian TE) ja Leo Stenlund (Liettuan 3. kategorian TE) – lisäksi nelinpelissä on useita suomalaisia vielä mukana.

Kaaviot:
U18 1. KATEGORIAN  ITF-TURNAUS, USA
U18 3. KATEGORIAN ITF-TURNAUS, ISRAEL
U18 5. KATEGORIAN ITF-TURNAUS, NORJA

U14 3. KATEGORIAN TE-TURNAUS, RUOTSI
U14 3. KATEGORIAN TE-TURNAUS, NORJA
U12 3. KATEGORIAN TE-TURNAUS, LIETTUA

Minetille ammattilaisranking – Eklund ja Orpana vielä jatkossa Tunisiassa ja Turkissa

Mariella Minetti saavutti Italian $15,000 ITF-ammattilaisturnauksessa vuoden kolmannen kerran pääsarjavoiton, mikä tarkoittaa tamperelaiselle WTA-rankingia tulevassa maailmanlistauksessa. Minetti selvitti karsinnat ja voitti avauskierroksella italialaisen Francesca Rumin 6-3, 4-6, 7-5. Toisella kierroksella kuudenneksi sijoitettu slovenialainen Manca Pislak (WTA-730), joka voitti muutama viikko sitten ammattilaisturnauksen, oli vahvempi niukasti erin 5-7, 7-6, 1-6.

Oona Orpana (WTA-732) ja Mia Eklund (WTA-720) avasivat voitokkaasti turnauksensa ja jatkavat otteluitaan loppuviikosta. Orpana pelaa Turkissa ja Eklund Tunisiassa $15,000 ITF-turnauksissa.

$15,000 ITF-TURNAUS, TUNISIA
$15,000 ITF-TURNAUS, TURKKI
$15,000 ITF-TURNAUS, ITALIA

TEHO SPORT TENNISLIIGAA JA I-DIVISIOONAA VIIKONLOPPUNA

TEHO Sport Tennisliiga ja I-divisioona jatkuvat tulevana viikonloppuna. Liigassa on kauden ensimmäinen viikonloppu, kun naiset ja miehet pelaavat saman aikaisesti useita otteluita. Erittäin mielenkiintoisia otteluita luvassa – muun muassa miehissä Helsingin Lawn-Tennis Klubi julkaisi keskiviikkona, että Henri Laaksonen (ATP-177) nähdään joukkueen riveissä viikonloppuna.

Kierrosennakossa esittelyssä otteluiden lisäksi katsaukset naisissa HLK:n ja Åbo-Lawn-Tennis Klubbin sekä miehissä Smash-Kotkan ja Variston Tenniksen suuntiin. Lue kierrosennakko täältä.

TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOURIA OULUSSA, JOENSUUSSA, HELSINGISSÄ JA TURUSSA

Suosittu Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu tulevana viikonloppuna neljällä eri paikkakunnalla. Oulussa, Joensuussa, Helsingissä ja Turussa on taatusti nähtävillä iloista meininkiä!

Katso lisätietoja ja kaaviot Tennisässästä.

Kuva Grani Tenniksen Tykkimäki Mini- Miditennis Tourin osakilpailusta syksyltä 2018

Jaa:

Seuraava uutinen: Ammattilaisia TEHO Sport… →