Viikkokatsaus 47/2020 – Vuoden parhaiden palkitseminen ja TEHO Sport Tennisliigan huippuottelut tähdittävät viikonloppua

19.11.2020  |  17:22  |  Raportit

Loppuviikon kohokohtia ovat vuoden parhaiden palkitseminen perjantai-iltana etäyhteyksillä ja TEHO Sport Tennisliigan huippuottelut sekä Luokkamestaruussarjan Masters-turnaus.

Seuraa vuoden parhaiden palkitsemista Tennisliiton YouTubessa tai Facebookissa perjantaina 20.11. klo 19.00

Tämän viikon perjantaina 20.11.2020 klo 19.00 pääset seuraamaan vuoden parhaiden palkitsemisia livestreamin välityksellä. Koronaviruksen johdosta jouduimme perumaan perinteikkään Tennisgaalan, mutta vuoden parhaimpien palkitsemiset esitämme ajan henkeen kuuluen etäyhteyksien avulla.

– Terveys ja turvallisuus on meille asia, jossa emme halua ottaa riskejä tai tehdä kompromisseja. Tästä syystä peruimme Tennisgaalan, mutta on hienoa, että pääsemme juhlistamaan vuoden parhaimpien valintoja etäyhteyksien avulla, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Vuoden parhaimpien palkitsemiset näytetään Tennisliiton YouTube-kanavalla ja Facebookissa. Iltaa ovat tuttuun tyyliin juontamassa Mervi Kallio ja Jari Hedman. Palkitsemiset ovat live-lähetyksen pääosassa, kuitenkin iltaan mahtuu myös haastatteluja, kuluneen vuoden parhaimpien hetkien muistamista ja nuorten pelaajien stipendien jakoa.

LUE LISÄÄ, KATSO AIKATAULU & PALKINTOKATEGORIAT

TEHO Sport Tennisliigassa huippukohtaamisia

TEHO Sport Tennisliigan runkosarja ylittää puolivälin krouvin viikonlopun otteluiden jälkeen. Viikonloppuna on luvassa kovia otteluita, ottelut alkavat yhdellä huippukohtaamisella perjantaina. Helsingin Lawn-Tennis Klubi kohtaa Sata-Tenniksen miesten keskikastin kohtaamisessa – puhtaalla voitolla kumpikin joukkueista siirtyisi sarjan kärkipäähän, eli panoksia löytyy. Suuren panoksen peli näkyy myös kokoonpanoissa, sillä HLK:n riveissä on vahvistettu pelaavan Henri Laaksonen (ATP-134) ja Sata:lla on suurella todennäköisyydellä riveissä Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-114). Pelaavat kokoonpanot julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9.00 Tennisliigan kotisivuilla. HLK:n ja Sata:n kohtaamista voit seurata Ruutu Urheilun kautta – ykköspelaajien kaksinpelin ja nelinpelin selostaa Veli-Matti Markkanen.

Ottelut jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina useilla naisten ja miesten otteluilla. Ruudun kautta voit seurata viikonloppuna peräti kuutta otteluparia ja kaikista otteluista on nähtävillä reaaliaikainen livescore.

LUE KIERROSENNAKKO & KATSO KOKOONPANOT
RUUTU-LÄHETYKSET

Ammattilaiskentillä jatkaa Kulikova nelinpelissä Virossa

Virossa pelattavan $15,000 ITF-turnauksen kaksinpelit päättyivät ensimmäiselle kierrokselle Anastasia Kulikovalla ja Laura Hietarannalla. Hietaranta karsi tiensä upeasti pääsarjaan kahden voiton turvin, mutta taipui avauskierroksella lähes neljän tunnin väännön jälkeen Stephanie Judith Visscherille (WTA-745) 6-7, 6-2, 6-7. Kolmanneksi sijoitettu Kulikova (WTA-531) hävisi puolestaan Nastasja Schunkille (WTA-943) 4-6, 4-6.

Kulikova jatkaa vielä nelinpelissä, jossa hän ja virolainen Elena Malygina ovat edenneet välieriin. Neljänneksi sijoitettu kaksikko on voittanut kaksi ottelua. Torstaisessa puolivälierässä he voittivat Hietarannan ja Sabina Zeynalovan 6-3, 6-4. Välierässä he kohtaavat toiseksi sijoitetun parin Emily Appleton/Martyna Kubka.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Harri Heliövaaran ja Patrik Niklas-Salmisen ottelut päättyivät avauskierrokselle ATP Challenger -turnauksessa Italiassa. Suomalaispari hävisi toiseksi sijoitetulle parille Alex Lawson/Lloyd Glasspool 7-5, 6-7, 8-10. Hyvätasoisessa ottelussa pääsi Heliövaara/Niklas-Salminen pisteen päähän otteluvoitosta, mutta tällä kertaa oli taipuminen.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA

LUOKKAMESTARUUSSARJAN MASTERS-TURNAUKSET VIIKONLOPPUNA

Luokkamestaruussarja huipentuu tulevana viikonloppuna pelattaviin Masters-kutsuturnauksiin. D- ja E-luokat pelataan TVS-Tenniksen järjestämänä Turussa, B- ja C-luokat mitellään puolestaan Åbo Lawn-Tennis Klubbin järjestämänä Kaarinassa. Turnauksessa pelaavat siis kauden aikana eniten pisteitä keränneet pelaajat.

Tutustu turnauksiin ja katso turnausten pelaajat, lohkot ja aikataulut alla olevista linkeistä.

LUOKKAMESTARUUSSARJA MASTERS D- JA E-LUOKAT | TVS, TURKU
LUOKKAMESTARUUSSARJA MASTERS B- JA C-LUOKAT | ÅLK, KAARINA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenniksen vuoden parhaat… →