Viikkokatsaus 47/2019 – Juniorien ITF-kilpailussa ratkaisupelit Pajulahdessa ja menestystä naisten ammattilaiskentillä

22.11.2019  |  10:33  |  Raportit

Viikonloppuna päästään jännittämään vielä useiden suomalaispelaajien otteita. 18-vuotiaiden 5.kategorian ITF-junioriturnaus, Wilson Pajulahti Cup, on edennyt kasinpelissä puolivälierä- ja nelinpelissä välierä vaiheeseen. Mukana on vielä useita suomalaisia sekä kaksin- että nelinpelissä. Lisäksi jännitettävää riittää myös Antalayan suunnalla, jossa Oona Orpana on pelannut vahvan alkuviikon naisten $15 000 ITF-kilpailussa.

Suomalaiset menestyneet laajalla rintamalla Pajulahdessa

Wilson Pajulahti Cup huipentuu viikonlopun aikana. Kaksinpelin puolivälierissä nähdään yhteensä viisi suomalaista. Tyttöjen sarjassa mitalisijoista taistelevat vielä Clarissa Blomqvist ja Stella Remander. Poikien puolella Oskari Eerola, Aleksi Löfman ja Oskar Antinheimo.

Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla myös nelinpelissä. Välierissä pelaavat tytöissä Sade Scharlin yhdessä Zoe Du Pasquier Jensenin (Tanska) kanssa sekä Stella Remander parinaan Lisa Varul (Viro). Pojissa mukana ovat vielä Oskari Eerola ja Aleksi Löfman sekä Oliver Byskata yhdessä Oliver Ojakaarin (Viro) kanssa.

Pelit jatkuvat Pajulahdessa perjantaina kello 10.00. Voittajat ovat selvillä sunnuntai-iltapäivään mennessä.

Oona Orpana puolivälierissä Antalayassa, Alexandra Anttila toiselle kierroksella Cancunissa

Oona Orpana on ollut vahvassa vireessä naisten $15 000 ITF-kilpailussa Antalayassa, Turkissa. Hän on edennyt puolivälieriin ilman erätappioita. Perjantaina pelattavassa puolivälierässä kilpailun viidenneksi sijoitettu Orpana kohtaa karsinnoista puolivälieriin asti edenneen Anna Chekanskayan (Venäjä, ei WTA-rankingiä).

Orpanan lisäksi myös Alexandra Anttila kartutti WTA-pistesaldoaan Cancunissa, Meksikossa. Maanantaina uransa ensimmäisen WTA-rankingin saanut Anttila, pääsi kilpailun pääsarjaan järjestäjän myöntämällä villillä kortilla ja käytti sen hyödykseen voittamalla ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Toisella kierroksella Anttila joutui luovuttamaan ottelun toisessa erässä.

Luokkamestaruussarja huipentuu

Luokkamestaruussarja koostuu kuudesta osakilpailusta ja huipentuu ensi viikonloppuna järjestettävään Mastersiin. Masters -turnaukset järjestetään samanaikaisesti kolmella paikkakunnalla. Tuloksia voi seurata alla olevista linkeistä:

B-luokat: ÅLK (Kaarina)
C-luokat: JTS (Jyväskylä)
D-luokat: TVS (Turku)
E-luokat: TVS (Turku)

Jaa:

Seuraava uutinen: Löfman tuplamestariksi Pajulahdessa… →