Viikkokatsaus 46/2019 – Tali Open huipentuu ja pyörätuolitenniksen PM-kilpailuissa menestystä

16.11.2019  |  10:12  |  Raportit

Viikonlopun aikana riittää seurattavaa vielä monelta kantilta. ATP Challenger -turnaus Tali Open huipentuu viikonloppuna, vuoden viimeiset Cinia JGP -osakilpailut isketään neljällä paikkakunnalla sekä TEHO Sport Tennisliigassa mielenkiintoinen ottelu. Lisäksi pyärätuolitenniksen PM-kilpailuista on tulossa useita mitaleita Suomeen.

Ruusuvuori ja Heliövaara/Niklas-Salminen hakevat finaalipaikkoja lauantaina

Tali Open huipentuu viikonlopun aikana. Lauantaina kaksinpelin välierässä nähdään Emil Ruusuvuori ja nelinpelin finaalipaikkaa tavoittelevat Harri Heliövaara/Patrik Niklas-Salminen.

Ottelut käynnistyvät Talissa klo 12:00 suomalaisten nelinpelillä ja kaksinpelin välierät alkavat klo 14:00 14. sijoitetun Mohamed Safwatin ja 15. sijoitetun Carlos Tabernerin ottelulla, jonka jälkeen Ruusuvuori kohtaa kahdeksanneksi sijoitetun Ilya Ivashkan.

LUE LISÄÄ

Tenhunen ja Lehto välierissä PM-kilpailuissa Norjassa

Oslossa pelataan viikonlopun aikana pyörätuolitenniksen Pohjoismaiden mestaruuskilpailut. Suomalaisittain turnaus on sujunut hienosti, sillä kaksinpelin välierissä ovat Taneli Tenhunen ja Markus Lehto. Lisäksi nelinpelin välierässä ovat Lehto/Tomi Kuuppelomäki. Kaksinpelien välierät pelataan lauantaina ja nelinpeli pelataan loppuun asti lauantain aikana.

KAAVIOT

VIIMEISET CINIA JGP -OSAKILPAILUT KAUNIAISISSA, JYVÄSKYLÄSSÄ, HYVINKÄÄLLÄ JA KOTKASSA

Vuoden viimeiset Cinia Junior Grand Prix -osakilpailut pelataan 15.-18.11. Tämän jälkeen kutsutaan kauden aikana parhaiten menestyneet pelaajat Masters-turnaukseen. Katso sarjojen pistetilanteet täältä. Alla ovat osakilpailuiden kaaviot ja otteluohjelmat.

10-VUOTIAIDEN CINIA JGP | KAUNIAINEN, GT
12-VUOTIAIDEN CINIA JGP | JYVÄSKYLÄ, JTS
14-VUOTIAIDEN CINIA JGP | HYVINKÄÄ, HYTS
16-VUOTIAIDEN CINIA JGP | KOTKA, SMASH-KOTKA

TEHO Sport Tennisliiga: KarTe ja VT hakevat isoja pisteitä lauantaina

TEHO Sport Tennisliigassa on myös lauantaina luvassa mielenkiintoinen ottelu Joensuussa klo 11:00 alkaen, kun sarjanousijat Karjalan Tennis ja Valkeakosken Tennis hakevat tärkeitä pisteitä. Kaksinpelien kokoonpanot:

Juuso Ojanen – Joonas Salonen
Patrick Stenfors – Pauli Partinen
Teemu Airaksinen – Valtteri Telinkangas

SEURANTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Naiset vaikuttajina liikunnan… →