Viikkokatsaus 43/2018 – Vierumäen ITF-kilpailu täydessä vauhdissa sekä Kulikova ja Minetti vireessä Tukholmassa

25.10.2018  |  11:31  |  Raportit

Henri Kontisen ja John Peersin haastavat ensimmäisen kierroksen ottelut jatkuivat Wienin ATP 500 -turnauksessa. Ammattilaisista viikkoa jatkavat naisten puolella Anastasia Kulikova ja Mariella Minetti Ruotsissa. Vierumäellä pelattavassa 4. kategorian ITF-junioriturnauksessa ollaan päästy jo pääsarjapelien makuun.

Kulikova ja Minetti jatkavat Ruotsissa

Ammattilaisistamme alkuviikon otteluissa joutuivat taipumaan Emil Ruusuvuori (ATP-318) Liuzhoun $50,000+H ATP Challenger -turnauksen karsinnoissa, Oona Orpana (WTA-754) Oslon $25,000 ITF-turnauksen karsinnoissa ja Henri Kontinen (ATP-16)/John Peers (ATP-15) Wienin ATP 500 -turnauksen avauskierroksella. Kontinen ja Peers hävisivät tiukasti espanjalaiskaksikolle Marc Lopez (nelinpelin ATP-27)/Feliciano Lopezille (nelinpelin ATP-28) 6-3, 3-6, 7-10.

KAAVIOT: ATP 500, WIEN
KAAVIOT: $50,000+H ATP CHALLENGER, LIUZHOU
KAAVIOT: $25,000 ITF, OSLO

Sen sijaan Tukholmassa pelattavassa naisten $15,000 ITF-turnauksessa ovat Anastasia Kulikova (WTA-564) ja Mariella Minetti mainiossa vireessä. Minetti selviytyi kahdella voitolla pääsarjaan, jossa otti komean voiton neljänneksi sijoitetusta ruotsalaisesta Anette Munozovasta (WTA-907) 6-4, 6-2. Toiselle kierrokselle eteni myös ykköseksi sijoitettu tämän hetken korkeimmalle suomalaisista rankattu Kulikova – hän voitti ruotsalaiskarsijan Jacquline Nylander Alteliuksen 6-3, 6-1. Kulikovan ja Minettin kaksinpelin toisen kierroksen ottelut pelataan torstaina ja molemmat ovat myös mukana nelinpelissä, jossa ovat Kulikova/Elena Malygina (EST) ja Minetti/Hailey Giavara (USA) edenneet puolivälieriin.

KAAVIOT: $15,000 ITF, TUKHOLMA

Vierumäen ITF-junioriturnauksessa pääsarjat käynnissä – suomalaiset aloittaneet hyvin

Vierumäki Dunlop Junior Cup, alle 18-vuotiaiden 4. kategorian kansainvälinen ITF-junioriturnaus, on täydessä vauhdissa Vierumäen Urheiluopistolla. Alkuviikosta pelattiin turnauksen karsinnat ja nyt ovat pääsarjat täydessä vauhdissa. Porsche Junior Team Finlandin pelaajat ovat aloittaneet hyvin.

Suomalaisista kaksinpelin karsinnat selvittivät Peetu Pohjola ja Asta Miettinen. Pääsarjan avauskierroksen selvittivät tytöissä ykköseksi sijoitettu Ella Haavisto ja villin kortin turnaukseen saanut Laura Hietaranta sekä pojissa viidenneksi sijoitettu Roni Hietaranta ja sijoittamaton Roni Rikkonen. Nelinpeleissä on mukana useita suomalaispareja.

Turnaus pelataan loppuun tämän viikon aikana – mikäli liikut Vierumäen suunnalla, niin huippujunioritennistä on tarjolla.

KAAVIOT

SUOMALAISJUNIOREIDEN OTTELUT PÄÄTÖKSEEN ESPANJASSA

Nuorempia Porsche Junior Team Finlandin pelaajia oli Espanjan lämmössä pelaamassa. Leo Stenlundin, Markus Vainikan, Anais Fernandez Laaksosen, Emil Matikaisen ja Ahti Alkion ottelut tulivat tällä kertaa päätökseensä turnauksien alkukierroksilla.

U12 3.kategorian TE-junioriturnaus Gran Canaria, Espanja – Markus Vainikka ja Leo Stenlund

U14 1.kategorian TE-junioriturnaus Gran Canaria, Espanja – Anais Fernandez Laaksonen ja Emil Matikainen

U16 1.kategorian TE-junioriturnaus Sanxenxo – Pontovedra, Espanja – Ahti Alkio

Jaa:

Seuraava uutinen: Luokkamestaruussarjan osakilpailut pelattu… →