Viikkokatsaus 42/2019 – Kontinen ja Heliövaara sekä juniorit hakevat turnausvoittoja loppuviikosta

18.10.2019  |  11:33  |  Raportit

Henri Kontinen ja Harri Heliövaara ovat edenneet välieriin turnauksissaan Tukholmassa ja Saksassa. Lisäksi junioreista Laura Hietaranta ja Iiro Vasa ovat lähellä turnausvoittoja alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella.

Suomalaiset nelinpeliässät hakevat turnausvoittoja Tukholmassa ja Saksassa

Henri Kontinen ja Harri Heliövaara ovat edenneet välieriin turnauksissaan. Kontinen tavoittelee mestaruutta ATP-turnauksessa Tukhomassa ja Heliövaara ATP Challenger -turnauksessa Saksassa. Kontinen ja ranskalainen Edouard Roger-Vasselin eivät ole menettäneet erääkään Tukholmassa. Pari voitti torstaisessa puolivälierässä toiseksi sijoitetut Ivan Dodigin ja Filip Polasekin 7-6, 7-5. Perjantaisessa välierässä ovat vastassa neljänneksi sijoitetut Wesley Koolhof/Fabrice Martin – ottelu on vuorossa noin 16:30.

Myöskään Harri Heliövaara ja ukrainalainen Ilya Marchenko eivät ole hävinneet erääkään ATP Challenger -turnauksessa Saksassa. Puolivälierässä kaatui neljänneksi sijoitetut puolalaiset Karol Drzewiecki/Szymon Walkow 6-1, 6-4. Välierä on luvassa lauantaina ja vastustajaksi asettuvat voittajat sijoittamattomien parien välisestä ottelusta Quentin Halys/Tristan Lamasine – Kai Lemstra/Sven Lemstra. Pari hakee toista turnausvoittoaan – edellinen tuli reilu viikko sitten Kazakstanissa.

ATP250 INTRUM STOCKHOLM OPEN | RUOTSI
€69,280 +H ATP CHALLENGER | SAKSA

ITF-kiertueella Meksikossa otti Alexandra Anttila hienosti voiton kaksinpelin pääsarjassa ennen toisen kierroksen tappiota. Anttilan turnaus ei suinkaan ole ohitse, vaan hän pelaa perjantaina nelinpelin puolivälierässä. Taneli Tenhusen ja Aino Alkion turnaukset päättyivät alkukierroksille Turkissa ja Thaimaassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | MEKSIKO
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | THAIMAA
ITF WHEELCHAIR | TURKKI

Porsche Junior Team Finland: Hietaranta ja Vasa menestyksekkäitä

Laura Hietaranta pelaa perjantaina kovatasoisen junioriturnauksen kaksinpelin puolivälierässä ja nelinpelin loppuottelussa Espanjassa. Myös Iiro Vasa on edennyt Tanskassa kaksinpelin välieriin ja nelinpelin loppuotteluun. Anais Fernandez-Laaksonen ylsi Mosambikissa kaksinpelin puolivälieriin ja nelinpelin välieriin.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | TANSKA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | MOSAMBIK

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Roger-Vasselin loppuotteluun Tukholmassa… →