Viikkokatsaus 41/2021 – HLK-Sata avaa TEHO Sport Tennisliigan, nelinpelissä menestysmahdollisuuksia ITF-kiertueella

14.10.2021  |  22:27  |  Raportit

Loppuviikon päähuomio kiinnittyy alkavaan TEHO Sport Tennisliigan kauteen. Lisäksi ITF-kiertueella ovat jatkossa vielä Patrik Niklas-Salminen ja Oona Orpana nelinpeleissä.

TEHO Sport Tennisliiga alkaa 15.-17.10. – hyppää mukaan viihdyttävälle kaudelle!

TEHO Sport Tennisliiga alkaa perjantaina klo 18.00 miesten ottelulla Helsingin Lawn-Tennis Klubi – Sata-Tennis. Otteluparin kaikki ottelut ovat nähtävillä Ruudussa.

Lauantaina ja sunnuntaina on luvassa useita otteluita niin naisissa kuin miehissä. Helsinkiläinen Smash on hallitseva mestari niin naisissa kuin miehissä – seura aloittaa kautensa yhteisottelulla lauantaina 16.10. klo 10.30 Smash Centerissä. Naiset kohtaavat viime vuoden finaaliuusinnassa rakkaan sisarseuransa Smash-Kotkan ja miehet pelaavat Grani Tennistä vastaan.

– Viime kausi oli osaltamme upea, kun pääsimme juhlimaan mestaruutta. Odotukset uudelle kaudelle ovat jälleen korkealla, näistä tunnelmista on hyvä jatkaa uudelle kaudelle, sanoi Hellström.

KATSO VIIKONLOPUN KOKOONPANOT (pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9.00)
SMASH HALLITSEVANA MESTARINA KAUTEEN
HLK-SATA AVAA LIIGAKAUDEN

Myös Suomen toiseksi korkein sarjataso I-divisioona käynnistyy viikonloppuna. Voit seurata tuloksia täältä.

Niklas-Salminen ja Orpana mukana vielä nelinpelissä ITF-kiertueella

Ammattilaisista ovat vielä jatkossa nelinpelien puolella ITF-kiertueella Patrik Niklas-Salminen Qatarissa ja Oona Orpana Yhdysvalloissa. Niklas-Salminen/Saketh Myneni ja Orpana/Martina Zerulo ovat jo välierissä. Eero Vasa ylsi Espanjassa nelinpelin puolivälieriin.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | QATAR
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | YHDYSVALLAT
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Emil Ruusuvuori kohtasi varhain maanantaiaamuna venäläisen Karen Khachanovin (ATP-29) 2. kierroksella Indian Wellsin ATP Masters -turnauksessa. Ruusuvuori (ATP-78) haastoi venäläisen erityisesti toisessa erässä, mutta oli kuitenkin taipuminen 2-6, 5-7.

ATP MASTERS 1000 | INDIAN WELLS

Viime lauantaina turnausvoittoa ATP Challenger -kiertueella juhlineet Harri Heliövaara ja tsekkiläinen Roman Jebavy hävisivät puolivälierässä Napolissa.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIA – LIVESTREAM

Super-senioreiden MM-joukkuekilpailut Espanjassa

Tällä viikolla pelataan super-senioreiden, eli 65-, 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaat, MM-joukkuekilpailut Espanjassa. Suomelta ovat mukana joukkueet naisten 65-, 75- ja 80-vuotiaissa sekä miehissä 65- ja 75-vuotiaissa. Voit seurata turnaustapahtumia alla olevista linkeistä.

NAISET 65
NAISET 75
NAISET 80

MIEHET 65
MIEHET 75

40- ja 50-vuotiaiden SM-kilpailut käynnistyivät Turussa

Jarkko Nieminen Areenalla pelataan 40- ja 50-vuotiaiden SM-kilpailut 14.-17.10. Turnauksessa ovat SM-mitalit jaossa naisten ja miesten 40-vuotiaiden kaksinpeleissä sekä 50-vuotiaiden miesten kaksin- ja nelinpelissä. Turnaus käynnistyi torstaina, seuraa tuloksia TennisÄssästä.

40- JA 50-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT

Junioreille kokemusta kansainvälisiltä kentiltä

Myös junioreita oli pelaamassa kansainvälisillä kentillä – Porsche Junior Team Finlandin Stella Remander ja Emma Kuusisto kerryttivät tällä kertaa arvokasta pelikokemusta. Tulevana viikonloppuna alkavat myös karsinnat Pajulahden alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksessa, pääsarjat ovat ensi viikolla.

J2 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TURKKI
J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | RUOTSI

Jaa:

Seuraava uutinen: Satalle täydellinen startti… →