Viikkokatsaus 4/2023 – Virtanen puolivälierässä Ranskassa

27.1.2023  |  10:17  |  Raportit

18-vuotiaiden SM-kilpailut pelataan Helsingin Myllypurossa viikonlopun aikana. Lisäksi Otto Virtanen osoittaa vahvaa virettä juuri ennen maaottelua.

Virtanen puolivälierässä Challenger-kiertueella

Otto Virtanen on edennyt kahdella voitolla kahdeksan parhaan joukkoon Ranskassa. Virtanen (ATP-178) voitti avauskierroksella Giovanni Mpetshi Perricardin (ATP-371) 6-4, 6-2 ja toisella kierroksella Sebastian Ofner (ATP-193) antoi luovutuksen 5-2 tilanteessa. Perjantaina noin klo 17.00 on vastassa ranskalainen Arthur Fils (ATP-195).

Voit seurata otteluita Challenger TV:n kautta veloituksetta.

ATP CHALLENGER 125 | RANSKA

Patrik Niklas-Salminen ja Bart Stevens taipuivat tällä kertaa ensimmäisessä ottelussaan. Niklas-Salminen kertoi torstaina jättäneensä kaksinpelin lopullisesti taaksensa ja keskittyminen on täysin nelinpelissä; voit lukea lisää täältä.

ATP CHALLENGER 125 | BELGIA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Ella Haavisto ja Nuppu Palm pelasivat ITF-turnauksessa Turkissa. Palmin taival taittui karsintaan; Haavisto hävisi pääsarjan ensimmäisellä kierroksella ja nelinpelin puolivälierässä.

W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TURKKI

18-vuotiaiden SM-kilpailut Helsingin Myllypurossa

Smash järjestää 18-vuotiaiden SM-kilpailut Helsingin Myllypurossa 26.-29.1. Smash Centerissä pelataan tyttöjen ja poikien kaksin- ja nelinpelit.

Katso kaaviot ja otteluajat alta.

18-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT | HELSINKI

Junioreita maailmalla

Emma Tuominen on edennyt kaksinpelin välieriin ja nelinpelin finaaliin 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Norjassa. Milla Kotamäki pelasi alle 14-vuotiaiden parhaimmiston kanssa perinteikkäässä ja arvostetussa, epävirallinen MM-turnaus, Les Petits As -kilpailussa Ranskassa. Kotamäen saldoksi tuli voitto ja tappio karsinnassa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, SUPER CATEGORY, LES PETITS AS | RANSKA
ALLE 16-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | NORJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara ammentaa itseluottamusta… →