Viikkokatsaus 4/2020 – Kontinen vahvassa vireessä Australiassa

24.1.2020  |  11:00  |  Raportit

Henri Kontinen aloittanut vakuuttavasti niin nelin- kuin sekanelinpelin Australian avoimissa. ITF-kiertueella naisten maajoukkueen Oona Orpana ja Anastasia Kulikova myös voittokkaassa vireessä.

Myös Porsche Junior Team Finlandin pelaajilla vahvaa tekemistä kansainvälisissä otteluissa. Kotimaassa pelataan viikonloppuna senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut sekä I-divisioonan päätösottelut. Senioreiden SM-kilpailuja voit seurata Tennisliiton YouTube-kanavalta.

Kontinen edennyt toiselle kierrokselle niin nelin- kuin sekanelinpelissä

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-17) on avannut ottelunsa vahvasti Australian avoimissa.

Kontinen ja Jan-Lennard Struff kukistivat avauskierroksella vakuuttavasti italialaiset Andreas Seppin ja Lorenzo Sonegon 6-4, 6-1. Kontisen ottelut jatkuvat lauantaina, kun nelinpelissä on luvassa toisen kierroksen ottelu kentällä 7 noin klo 05:30. Vastassa ovat 15. sijoitetut Maximo Gonzalez/Fabrice Martin.

Kontinen ja kanadalainen Gabriela Dabrowski ottivat myös avausvoiton sekanelinpelissä. Kolmanneksi sijoitettu pari voitti duon Lucie Hradecka/Kevin Krawietz 6-2, 6-4.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA | AUSTRALIAN AVOIMET

Orpana ja Kulikova puolivälierissä ITF-kiertueella

Oona Orpana (WTA-481) ja Anastasia Kulikova (WTA-509) ovat edenneet kaksinpelien puolivälieriin. Molemmat pelaajat ovat voittaneet kaksi ottelua ja he pyrkivät perjantaina kohti välieriä. Orpana pelaa Tunisiassa ja Kulikova Latviassa. Alexandra Anttilan (WTA-1256) ottelut päättyivät avauskierrokselle Meksikossa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | LIETTUA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | MEKSIKO

Naisten maajoukkueen kotiturnaus Talissa 4.-7.2.

Patrik Niklas-Salminen (ATP-491) otti komea voiton avauskierroksella ATP Challenger -turnauksessa ranskassa. Avauskierroksella kaatui italialainen Luca Vanni (ATP-319) 6-3, 6-4. Toisella kierroksella matka kuitenkin taittui 13. sijoitetulle saksalaiselle Tobias Kamkelle (ATP-248) 4-6, 1-6.

ATP CHALLENGER 80 | RANSKA

Senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut Tuusulassa 24.-26.1.

Tuusulan Tennisseura järjestää 35-70 -vuotiaiden sekanelinpelin SM-kilpailut. Turnaus pelataan Tuusulan Tenniskeskuksella 24.-26.1. Turnauksessa on mukana selvästi viime vuotta enemmän pelaajia.

Turnauksen kaaviot ja otteluohjelmat on julkaistu Tennisässässä. Voit myös seurata turnauksen tapahtumia livestreamin kautta Tennisliiton YouTube-kanavalta.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM

Porsche Junior Team Finland: Scharlin jahtaa turnausvoittoja Norjassa

Sade Scharlin pelaa erinomaista turnausta Norjassa alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -kilpailussa. Scharlin on edennyt kaksinpelin välieriin ja nelinpelin finaaliin. Sekä kaksin- että nelinpeli jatkuu perjantaina. Norjassa eteni myös Emma Kuusisto kaksinpelin puolivälieriin ja Juho-Eric Biggs ylsi nelinpelin välieriin.

Alle 18-vuotiaissa oli Iiro Vasan taipuminen kaksinpelin toisella kierroksella ja nelinpelin puolivälierässä Intiassa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | INTIA
ALLE 16-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | NORJA
ALLE 14-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ISO-BRITANNIA
ALLE 14-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO

I-divisioonat pelataan loppuun 25.-26.1. – asetelmat ovat jännittävät

Suomen toiseksi korkeimman sarjatason I-divisioonan kaudet huipentuvat tulevana viikonloppuna 25.-26.1. Viikonloppuna pelataan kahdeksan ottelua niin naisissa kuin miehissä.

Viimeisille kierroksille lähdettäessä suorissa nousuissa ovat kiinni sekä naisissa että miehissä Oulun Verkkopalloseura ja nousukarsintoihin ovat tyrkyllä miehissä Espoon Tennisseura ja naisissa Espoon Verkkopalloseura.

LUE ENNAKKO & KATSO SARJATILANTEET SEKÄ PÄÄTÖSKIERROKSEN OTTELUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Pohjois-Savon Urheilugaala: Tenhuselle… →