Viikkokatsaus 33/2019 – Kontinen/Peers puolivälieriin Cincinnatissa, Lindholm ja Berner senioreiden MM-kilpailuiden mitalipeleihin

16.8.2019  |  09:52  |  Raportit

Ammattilaiskentillä katseet kiinnittyvät Henri Kontisen ja John Peersin otteisiin Cincinnatin Masters-turnauksessa. Portugalissa senioreiden MM-kilpailuissa Alexander Lindholm ja Joakim Berner ovat edenneet mitalipeleihin ja kotimaassa alkoivat 12- ja 16-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut. Myös Hangossa käydään ratkaisukierroksia kansainvälisessä junioriturnauksessa.

Kontinen/Peers kahdeksan parhaan joukkoon Cincinnatissa – Ruusuvuori ja Niklas-Salminen tippuivat

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-25) ja John Peers (nelinpelin ATP-27) etenivät Cincinnatin Masters-turnauksen puolivälieriin torstai-iltana, kun toisen kierroksen ottelussa kaatui argentiinalaispari Diego Schwartzman/Horacio Zeballos 6-1, 3-6, 12-10. Ensimmäisellä kierroksella Kontinen/Peers voitti kovat kaksinpelaajat Kanadan Felix Auger-Aliassimen (kaksinpelin ATP-21) ja Italian Matteo Berrettinin (kaksinpelin ATP-26) 7-6(5), 2-6, 10-4. Perjantaisessa puolivälierässä, noin klo 21:00 Suomen aikaa, asettuu vastaan tämän vuoden kiertueen kovin pari kolumbialaiset Juan Sebastian Cabal/Robert Farah. Cabal/Farah voittivat juuri Wimbledonin.

ATP MASTERS 1000 | CINCINNATI, YHDYSVALLAT

Sen sijaan Emil Ruusuvuori (ATP-209) ja Patrik Niklas-Salminen (ATP-568) taipuivat avausotteluissaan. Neljänneksi sijoitettu Ruusuvuori hävisi ATP Challenger -turnauksessa Italiassa saksalaiselle Jeremy Jahnille 4-6, 4-6 ja Niklas-Salminen joutui luovuttamaan ottelunsa ITF-kilpailussa Serbiassa turkkilaiselle Koray Kircille tilanteessa 1-6, 0-4.

€69,280+H ATP CHALLENGER | ITALIA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | SERBIA

Senioreiden MM-kilpailut: Alexander Lindholm kaksin- ja nelinpelin välieriin 50-vuotiaissa ja Joakim Berner nelinpelin välieriin 60-vuotiaissa

Portugalissa on käynnissä 50-, 55- ja 60-vuotiaiden henkilökohtataiset MM-kilpailut. 50-vuotiaiden miesten sarjassa on Alexander Lindholm edennyt jo välieriin niin kaksin- kuin nelinpelissä. Lisäksi Joakim Berner on selvinnyt nelinpelin välieriin 60-vuotiaissa.

LUE LISÄÄ

Alexander Lindholm, kuva: ITF Seniors World Championships

12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut Kotkassa ja Kaarinassa

Torstaina käynnistyivät ulkokenttien SM-kilpailut, 4. Cinia Junior Grand Prix, 12-vuotiaiden osalta Kotkassa ja 16-vuotiaiden osalta Kaarinassa.

Voit seurata turnausten etenemistä alla olevista linkeistä. 16-vuotiaiden tapahtumia pääset myös seuraamaan Tennisliiton YouTube-kanavan kautta perjantaista alkaen.

KAAVIOT: 16-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, KAARINA | LIVESTREAM
KAAVIOT 12-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, KOTKA

Alle 18-vuotiaiden kansainvälinen junioriturnaus huipentuu Hangossa

Hangossa pelataan tällä viikolla alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-turnausta. Poikien sarjan voitto jää takuuvarmasti Suomeen, kun välierissä ovat Iiro VasaOskar AntinheimoPeetu Pohjola ja Otto Leikola.

Poikien kaksinpelin puolivälierät
[1] Iiro Vasa – [6] Vladislav Gorbatenko (RUS) 6-3, 7-6(2)
[2] Oskar Antinheimo – [5] Pijus Vaitiekunas (LTU) 7-6(3), 6-0
[10] Otto Leikola – Tobias Hajek (CZE) 6-2, 6-3
Peetu Pohjola – [15] Daan Van Dijk (NED) WO

Välierissä kohtaavat Vasa ja Pohjola sekä Antinheimo ja Leikola. Myös poikien nelinpelifinaalissa nähdään suomalaisia, kun finaali pelataan parien Aleksi Löfman/Omar Loutfy (EGY) ja Pohjola/Niila-Tapio Magga kesken.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | HANKO
LIVESTREAM

Kansainvälisillä kentillä oli myös Oliver Byskata. Byskatan oli taipuminen toisella kierroksella Saksassa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | SAKSA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers taipui Cincinnatin… →