Senioreiden MM-kilpailut: Alexander Lindholm kaksin- ja nelinpelin välieriin 50-vuotiaissa ja Joakim Berner nelinpelin välieriin 60-vuotiaissa

15.8.2019  |  18:43  |  Raportit

Alexander Lindholm, kuva:: ITF Scandinavian EB Championships

Portugalissa on käynnissä 50-, 55- ja 60-vuotiaiden henkilökohtataiset MM-kilpailut. 50-vuotiaiden miesten sarjassa on Alexander Lindholm edennyt jo välieriin niin kaksin- kuin nelinpelissä. Lisäksi Joakim Berner on selvinnyt nelinpelin välieriin 60-vuotiaissa.

Lindholm on kaksinpelissä kolmanneksi sijoitettuna ja nelinpelissä toiseksi sijoitettuna yhdessä saksalaisen Mathias Huningin kanssa. Välieräpaikat, eli pääsy mitalipeleihin, varmistuivat torstaina, kun suomalainen voitti kaksinpelissä todella tiukassa ottelussa seitsemänneksi sijoitetun espanjalaisen Fernando Jesus Graneron 7-6(2), 7-6(3). Nelinpelissä Lindholm/Huning saivat luovutusvoiton puolivälierässä. Yhteensä Lindholm on ottanut jo neljä kaksinpelivoittoa ja kolme nelinpelivoittoa.

Lindholm kohtaa kaksinpelin välierässä viidenneksi sijoitetun kanadalaisen Taras Beykon. Nelinpelin välierässä on vastassa voittajapari ottelusta [6] Folkert Hesse (GER)/Gabriel Keymer (CHI) – Fernando Gomez Seg (ESP)/Jon Lerchundi Aranaz (ESP).

Lindholmin lisäksi mitalipeleissä on 60-vuotiaissa Joakim Berner. Berner ja yhdysvaltalainen Ross Persons ovat voittaneet kolme ottelua. Torstain puolivälierässä australialaispari Stephen Dance/Stephen Packham joutuivat antamaan luovutuksen avauserän neljännessä pelissä.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Joakim Berner ja Ross Persons, kuva: ITF Scandinavian EB Championships

Suomen edustajat

50-vuotiaat: Satu Pirilä, Karoliina Peura, Päivi Kilpeläinen, Alexander Lindholm, Hannu Hamari, Olli Salminen, Kenneth Sundberg
55-vuotiaat: Marja Paloheimo, Johanna Leppänen, Kaija-Leena Kolho, Kristian Raitasalo, Yrjö Aaltonen,
60-vuotiaat: Heli Petäjä, Leena Ranta, Joakim Berner, Mikael Broman,

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 33/2019 – →