Viikkokatsaus 33/2018 – Suomalaisfinaali nelinpelissä ja Virtanen kaksinpelin välierissä Helsingissä

17.8.2018  |  08:38  |  Raportit

Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen

Perjantaina Otto Virtanen tavoittelee Helsingin $15,000 ITF-turnauksen kaksinpelin finaalipaikkaa ja Talissa nähdään myös suomalaisten välinen nelinpelifinaali Virtanen/Patrik Niklas-Salminen ja Hermanni Tiainen/Ilari Vesanen.

Laura Hietaranta on jatkanut hienoa menoaan alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa ja pelaa perjantaina nelinpelin finaalissa. Lisäksi kansallisilla kentillä pelataan viikonloppuna 14- ja 18-vuotiaiden SM-kilpailut.

Helsingin $15,000 ITF-turnaus: Virtanen kaksinpelin välieriin ja nelinpelissä suomalaisfinaali Virtanen/Niklas-Salminen – Tiainen/Vesanen

Miesten $15,000 ITF-turnaus huipentuu perjantain nelinpelin loppuotteluun ja lauantain kaksinpelin loppuotteluun Talin Tenniskeskuksella. Nelinpelifinaalissa kohtaavat suomalaisparit toiseksi sijoitetut Niklas-Salminen ja Virtanen sekä villin kortin turnaukseen saaneet Tiainen ja Vesanen. Lisäksi kaksinpelin välierissä nähdään Virtanen tavoittelemassa loppuottelupaikkaa italialaista Lorenzo Bocchia vastaan. Lue torstain päiväraportti täältä.

Virtasen välierä pelataan perjantaina aikaisintaan klo 13:00 ja sen jälkeen on vuorossa suomalaisten nelinpelifinaali.

KAAVIOT

KONTISEN JA PEERSIN AVAUSOTTELU KESKEYTETTIIN SATEEN TAKIA

Cincinnatin Masters-turnausta on häirinnyt vesisade viimeisien päivien aikana. Henri Kontisen ja John Peersin avausottelu Ivan Dodigia (CRO) ja Robin Haasea (NED) vastaan päästiin aloittamaan, mutta se keskeytettiin ensimmäisen erän 2-2-tilanteessa. Ottelu on tarkoitus pelata loppuun perjantaina.

KAAVIOT

SENIORIEN SM-KILPAILUT SAATIIN PÄÄTÖKSEENSÄ KALASTAJATORPAN TENNISKLUBILLA

Seniorien tasavuosien 40/50/60/70/80 ulkokenttien SM-kilpailut pelattiin Kalastajatorpan Tennisklubilla 9.-14.8. Tuplamestaruuksia juhlivat Katariina Haavisto (TVS), Maija-Liisa Pirilä (TaTe), Jyrki Montell (TTS) ja Matti Timonen (HVS). Onnea kaikille mitalisteille ja uusille Suomen mestareille!

LUE LISÄÄ & KATSO TULOKSET

Saksassa pelataan myös seniorien joukkuemuotoista MM-kilpailua. Suomea ovat edustamassa 60-vuotiaat naiset (Heli Petäjä, Carola Björnström, Tiina Huber, Leena Ranta) ja 50-vuotiaat miehet (Markku Piirtola, Hannu Hamari, Mikael Broman). Naiset hävisivät alkusarjan ottelunsa koville vastustajilleen, mutta ottivat sitten voiton Irlannista ja pelaavat 13.-14. sijoista Kanadaa vastaan. Miehet puolestaan etenivät alkusarjasta pelaamaan sijoista 8-14. Itävalta oli kovempi ensimmäisessä jatko-ottelussa ja niin Suomi pelaa sijoista 12.- 13. Brasiliaa vastaan.

TULOSSEURANTA

HIETARANTA NELINPELIN FINAALIIN SAKSASSA

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta (HVS) pelaa Saksan Renningenissä alle 14-vuotiaiden Tennis Europen 1. kategorian turnauksessa. Hietaranta ja bulgarialainen Katerina Dimitrova ovat edenneet nelinpelissä loppuotteluun. Ykköseksi sijoitettu pari on ottanut kolme voittoa – perjantaisessa loppuottelussa he kohtaavat toiseksi sijoitetut Maria Sara Popan (ROU) ja Aleksandra Dimenovan (MKD). Kaksinpelissä Hietaranta ylsi 16 parhaan joukkoon.

KAAVIOT

Cecilia Johansénin (TVS) ottelut päättyivät Portugalin 5. kategorian ITF-junioriturnauksessa kaksinpelin avauskierrokselle ja nelinpelin toiselle kierrokselle.

KAAVIOT

14- JA 18-VUOTIAIDEN ULKOKENTTIEN SM-KILPAILUT 17.-19.8.

Tulevana viikonloppuna pelataan 14- ja 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut sekä 10-vuotiaiden Cinia Junior Grand Prix -osakilpailu. 10-vuotiaat pelaavat Lohjalla, 14-vuotiaat Joensuussa ja 18-vuotiaat Vaasassa. Kaaviot on julkaistu, ottelut käynnistyvät perjantaina ja finaalit ovat vuorossa sunnuntaina.

10-VUOTIAIDEN 4. CINIA JGP
14-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT / 4. CINIA JGP
18-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen kaksinpelin loppuotteluun… →