Viikkokatsaus 30/2018 – Hietaranta 16 parhaan joukossa EM-kilpailuissa ja Aamulehti Tampere Open lähestyy ratkaisukierroksia

26.7.2018  |  06:00  |  Raportit

14-vuotiaiden EM-joukkue Laura Hietaranta, Clarissa Blomqvist, Oliver Byskata ja Axel Eriksson

Kulunut viikko on tarjoillut paljon nähtävää suomalaiselle tennisyleisölle. Aamulehti Tampere Openin lehtereillä on riittänyt yleisöä jännittämässä suomalaisten otteita ja lisäksi 14- ja 18-vuotiaat ovat kilpailleet henkilökohtaisissa EM-kilpailuissa. Alle 14-vuotiaissa Laura Hietaranta on edennyt upeasti kaksinpelissä jo 16 parhaan joukkoon.

Aamulehti Tampere Open: Orpana, Haavisto ja Vehviläinen naisten kaksinpelin toisella kierroksella – Heliövaara/Niklas-Salminen kohtaavat Otto ja Panu Virtasen puolivälierissä

Aamulehti Tampere Open kääntyy kohti ratkaisukierroksia. Tänään Tampereen Tenniskeskuksella pelataan naisten $15,000 ITF-turnauksen kaksinpelin toista kierrosta, jolla ovat mukana suomalaisista Oona Orpana, Ella Haavisto ja Liisa Vehviläinen. Myös naisten nelinpelissä nähdään suomalaisväriä, kun Haavisto ja Venla Ahti pyrkivät kohti välieriä.

Suomalaisnaisten ottelut 26.7.
Kaksinpelin toinen kierros
Vehviläinen – Anna Ukolova (RUS) | klo 10:00, kenttä 5
Haavisto – [3] Camila Giangreco Campis (PAR) | noin klo 11:30, kenttä 5
Orpana – [4] Marina Yudanov (SWE) | klo 13:00, kenttä 5

Nelinpelin puolivälierät
Ahti/Haavisto – [1] Camila Giangreco Campis (PAR)/Bojana Marinkovic (SRB) | noin klo 14:30, kenttä 3

Miesten €43,000+H ATP-haastajaturnauksessa Harri Heliövaara, Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen tippuivat tiistaina kaksinpelin avauskierroksella. Nelinpelissä on kuitenkin vielä paljon jännitettävää, kun tänään nähdään erittäin mielenkiintoinen suomalaisten välinen puolivälierä. Keskuskentän viimeisessä ottelussa kohtaavat yhdet voitot ottaneet duot Heliövaara/Niklas-Salminen ja  Otto Virtanen/Panu Virtanen. Ottelu pelataan noin klo 18:00.

LUE EILINEN PÄIVÄRAPORTTI AAMULEHTI TAMPERE OPENISTA

Hietaranta jo 16 parhaan joukossa alle 14-vuotiaiden EM-kilpailuissa

Porsche Junior Team Finlandin 14- ja 18-vuotiaat pallotaiturit ovat tällä viikolla pelanneet henkilökohtaisissa EM-kilpailuissa. 14-vuotiaat pelaavat Tsekissä ja 18-vuotiaat Sveitsissä.

14-vuotiaiden puolella hienoon kesävireeseen yltänyt Laura Hietaranta on edennyt jo kahden voiton turvin kaksinpelissä 16 parhaan joukkoon. Eilen sijoittamaton suomalainen yllätti vakuuttavalla esityksellään viidenneksi sijoitetun Agata Cernan (CZE) 6-2, 6-1. Tänään Hietaranta pyrkii kohti puolivälieriä belgialaista Hanne Wandewinkeliä vastaan.

Laura Hietaranta

14-vuotiaiden puolella Oliver Byskata ja Axel Eriksson pääsivät myös voittojen makuun kaksinpelissä, mutta tippuivat toisella kierroksella. Clarissa Blomqvistille ei tarttunut voittoja, mutta arvokasta kokemusta sitäkin enemmän.

14-VUOTIAIDEN KAAVIOT

18-vuotiaiden puolella Anastasia Kulikovan, Alexandra Anttilan, Roni Rikkosen ja Roni Hietarannan ottelut ovat tulleet päätökseensä. Kulikova ylsi kaksinpelissä parhaimpaan suoritukseen, kun hän eteni yhdellä voitolla 32 parhaan joukkoon. Nelinpelissä sekä tyttöjen että poikien saldoksi tulivat voitto ja tappio.

18-VUOTIAIDEN KAAVIOT

12-VUOTIAIDEN NATIONS CHALLENGE -TURNAUS KÄYNNISTYMÄSSÄ

Tennis Europen Nations Challenge -turnaus on pelataan 26.-29.7. Alle 12-vuotiaiden joukkuemuotoisessa turnauksessa pelataan parhaimman eurooppalaisen maan tittelistä. Turnauksen ensimmäinen vaihe pelataan 26.-29.7. ja finaaliturnaus on vuorossa 9.-12.8. Suomen pojat pelaavat Hollanin Harenissa ja tytöt Tsekin Rakovnikissa.

Pojat: Otso Martikainen (HVS), Felix Alopaeus (ETS) ja Markus Vainikka(Smash) | Valmentaja: Ville Tuovinen

Tytöt: Natalia Papshev (GT), Lorna Pujals (HVS) ja Emma Virtanen (TVS) | Valmentaja: Tanja Tuomi

LISÄTIEDOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpana puolivälieriin ja… →