Viikkokatsaus 28/2022 – Hangon Tennisviikko kerää kiitosta, Tampere Open lähenee

14.7.2022  |  12:50  |  Raportit

Supersuosittu Hangon Tennisviikko etenee kohti loppuviikkoa –  luvassa on kauden 5. TEHO Sport Finnish Tour. Ammattilaiskiertueella Emil Ruusuvuori taipui ATP-kiertueella, mutta Roni ja Laura Hietaranta jatkavat ITF-kiertueella. Ja tietysti, Tampere Open on jo nurkan takana.

TEHO Sport Finnish Tour huipentaa Hangon Tennisviikon 15.-17.7.

Supersuosittu Hangon Tennisviikko on kerännyt laajalti kiitosta ensimmäisten pelipäivien aikana.

Turnauksessa pelataan yli 1000 ottelua 700 pelaajan voimin 38 luokassa. Suurimmat luokat miesten C- ja D-luokan kaksinpelit pelataan peräti 128 pelaajan kaaviokoolla.

Turnausviikko huipentuu viikonloppuna pelattavaan TEHO Sport Finnish Touriin, jossa pelataan naisten ja miesten kaksin- ja nelinpelit. Finnish Tourin palkintopotissa on yhteensä 10 800 euroa. Turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja virolainen Helena Narmont sekä Leevi Säätelä (HVS) ja Vesa Ahti (Smash-Kotka).

Voit seurata Hangon Tennisviikkoa Tennisliiton YouTube-kanavan kautta ja Finnish Tour näkyy Ruudusta. Finnish Tourin ottelut alkavat perjantaina klo 13.00 ja lauantaina sekä sunnuntaina pelit käynnistetään klo 9.00. Turnauksen päätöspäivänä sunnuntaina pelataan kaksinpelien välierät ja loppuottelut sekä nelinpelien finaalit.

LÄHETYKSET: HANGON TENNISVIIKKO | FINNISH TOUR
KAAVIOT: HANGON TENNISVIIKKO | FINNISH TOUR

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hangon tenniskerho (@hankotennis) jakama julkaisu

Ruusuvuori hävisi Thiemille Båstadin ATP-turnauksessa – Hietarannat jatkavat Marokossa ITF-kiertueella

Emil Ruusuvuoren paluu kisakentille tuotti tiukan tappion ATP250-turnauksessa Båstadissa. Ruusuvuori (ATP-43) hävisi avauskierroksella paluuta tekevälle US Openin 2020 mestarille Dominic Thiemille (ATP-339) 6-3, 1-6, 6-7(5).

ATP250 | BÅSTAD

Laura ja Roni Hietaranta jatkavat pelejään ITF-turnauksessa Marokossa. Paluun kisakentille loukkaantumisen jälkeen tehnyt Laura haastoi kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella lauramaiseen tyyliin kuudenneksi sijoitetun espanjalaisen, mutta taipui lähes neljän tunnin jälkeen kolmessa erässä. Laura on vielä mukana nelinpelissä. Isoveli Roni puolestaan karsi tiensä pääsarjaan kahdella voitolla ja otti myös pääsarjassa voiton avauskierroksella – torstaina on luvassa toisen kierroksen ottelu.

Sen sijaan Patrik Niklas-Salminen hävisi nelinpelissä Hollannissa. Niklas-Salminen ja Otto Virtanen nähdään ensi viikolla Tampere Openin pääsarjassa (lue lisää).

ATP CHALLENGER 80 | HOLLANTI – LIVESTREAM
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MAROKKO
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | MAROKKO

Tampere Open alkaa sunnuntaina karsinnoilla – kyseessä on 40-vuotisjuhlaturnaus

Tampere Openin karsinta alkaa sunnuntaina ja pääsarjat pelataan 18.-24.7. Kaksinpelin pääsarjaan on myönnetty villit kortit viime vuoden tapaan Otto Virtaselle, Patrik Niklas-Salmiselle ja ruotsalaiselle Leo Borgille.

– Viime aikoina on nelinpeli kulkenut hyvin ja ranking on noussut sillä saralla. Myös kaksinpelissä on ollut hyviä otteluita, mutta homma on myös siinä takkuillut. Toivottavasti saan Tampere Openista kaksinpelin uuteen nousuun. Toivottavasti olen karkeloissa mukana niin kaksin- kuin nelinpelissä vielä loppuviikosta, sanoi Niklas-Salminen.

Tervetuloa juhlistamaan maailman vanhinta ATP Challenger -turnausta! Kyseessä on jo 40. juhlavuosi.

TAMPERE OPENIN KOTISIVUT
HANKI LIPPUSI ENNAKKOON TAMPERE OPEN -SOVELLUKSELLA

Junioreita kansainvälisissä peleissä

Voit seurata suomalaisjunioreita alla olevissa turnauksissa.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | BELGIA
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TANSKA
ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | HOLLANTI

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →