Viikkokatsaus 26/2019 – SM-kilpailuiden loppukierrokset käynnistyvät Oulussa

28.6.2019  |  11:32  |  Raportit, Videot

Ulkokenttien SM-kilpailuiden yleisöä torstailta

Yleisten SM-kilpailuiden loppukierrokset käynnistyvät Oulussa perjantaina. Myös senioreiden SM-kilpailut Talin Tenniskeskuksella lähenevät loppuaan.

Porsche Junior Team Finlandin alle 14-vuotiaat pelaajat kilpailevat viikonloppuna perinteikkäissä Summer Cup -turnauksissa, eli joukkue EM-kilpailuissa.

SM-kilpailuiden avauspäivät pelattu kärkisijoitettujen pelaajien tahdissa

Torstaina saatiin pelattua SM-kilpailuiden, 4. TEHO Sport Finnish Tour, kaksinpelien toiset kierrokset ja nelinpelien puolivälierät aurinkoisessa säässä Nallisportissa. Kärkisijoitetut pelaajat Oona Orpana (Smash-Kotka) ja Mariella Minetti (TaTS) sekä Harri Heliövaara (Sata) ja Patrik Niklas-Salminen (HVS) ovat aloittaneet turnauksen vakuuttavasti.

Perjantaina ottelut aloitetaan klo 16:00 – tuolloin on luvassa kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät. Lauantaina pelataan kaksinpelien välierät ja nelinpelien loppuottelut niin ikään klo 16:00 alkaen. Alustavasti kaksinpelien loppuottelut on ajoitettu sunnuntaille klo 12:00 alkaen.

KESKIVIIKON PÄIVÄRAPORTTI | TORSTAIN PÄIVÄRAPORTTI
KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM
KUVAGALLERIA

Senioreiden SM-kilpailuissa kruunattu jo muutamat mestarit

Senioreiden tasakymppisten ulkokenttien SM-kilpailut ovat käynnissä Helsingissä Talin Tenniskeskuksella. Useat sarjat ovat jo edenneet mitalivaiheeseen ja viikonlopun aikana on Talissa nähtävillä useita mestaruusotteluita. Kahden sarjan uudet Suomen mestarit on jo kruunattu, kun 70-vuotiaiden miesten nelinpelin voittivat Hannu Helminen (TCT)/Roger Strömberg (ETS) ja 80-vuotiaiden naisten mestaruuden otti Taina Majaniemi (TVS).

Loppuottelut
70-vuotiaiden miesten nelinpeli: Hannu Helminen, TCT/Roger Strömberg, ETS – Curt Selenius, TTS/Hans Söderström, HLK 6-3, 6-3
80-vuotiaiden naisten kaksinpeli: Taina Majaniemi, TVS – Kerttu Suorsa, OVS 6-4, 7-5

Perjantaina kisapäivä lähtee liikkeelle toden teolla klo 12:00 ja otteluita on nähtävillä iltaan saakka. Lauantaina ottelut käynnistyvät klo 9:00 ja turnauksen päättävät miesten 50- ja 60-vuotiaiden kaksinpelifinaalit sunnuntaina klo 10:00.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Suomalaisjuniorit hyvässä vireessä ulkomailla – Summer Cupit käynnistyvät

Porsche Junior Team Finlandin edustuspelaajat kesän EM-kilpailuihin on valittu. Lue lisää valinnoista täältä. Nyt viikonloppuna on luvassa ensimmäinen maajoukkuetapahtuma, perinteikäs Tennis Europen Summer Cup – eli joukkueiden EM-turnaus. Alle 14-vuotiaiden joukkueturnauksissa Suomea edustavat tytöissä Stella Remander, Sade Scharlin ja Emma Kuusisto sekä pojissa Oliver Byskata, Lenni Loukkola ja Otso Martikainen. Viikonlopun karsinnoista etenevät parhaat maat 5.-7.7. järjestettävään lopputurnaukseen.

TYTTÖJEN TURNAUSSEURANTA | UKRAINA
POIKIEN TURNAUSSEURANTA | SAKSA

Loppuviikosta ovat vielä junioreista jatkossa alle 18-vuotiaiden turnauksissa Roni ja Laura Hietaranta sekä Iiro Vasa. Hietarannat ovat edenneet kaksinpelien puolivälieriin ja nelinpelien välieriin – Roni Tsekissä ja Laura Kreikassa. Vasa puolestaan pelaa nelinpelin välierissä Tunisiassa. Lisäksi alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Virossa ovat Max Alopaeus, Rinja Kautto ja Marissa Minetti edenneet kaksinpelien puolivälieriin sekä nelinpelin välierissä ovat ulkomaalaispariensa kanssa Alopaeus, Kautto ja Leo Stenlund.

ALLE 14-VUOTIAAT 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO
ALLE 18-VUOTIAAT 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | IRLANTI
ALLE 18-VUOTIAAT 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA
ALLE 18-VUOTIAAT 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | KREIKKA
ALLE 18-VUOTIAAT 2. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | TSEKKI

Kulikova taipui Espanjassa

Anastasia Kulikovan ottelut päättyivät kaksin- ja nelinpelin avauskierroksille $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailussa Espanjassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Lauantaina kaksinpelien välierät… →