10.6.2021  |  21:32  |  Raportit

Anastasia Kulikova

Viikkokatsauksesta viikon tähän astiset tapahtumat haltuun!

Kulikova edennyt puolivälieriin Espanjassa

Anastasia Kulikova on edennyt karsintojen kautta jo puolivälieriin $25,000 ITF-turnauksessa Madridissa Espanjassa. Kulikova (WTA-465) eteni pääsarjaan kahdella voitolla ja nyt pääsarjassa on tullut jo kaksi voittoa. Avauskierroksella kaatui komeasti neljänneksi sijoitettu Isabella Shinikova (WTA-217) 6-2, 6-4 ja toisella kierroksella Kamilla Bartone (WTA-652) 6-1, 6-2.

Perjantaisessa puolivälierässä, aikaisintaan klo 11.30, asettuu vastaan Amandine Hesse (WTA-274). Ottelua voit seurata livestreamin kautta.

W25 MADRID ITF WORLD TENNIS TOUR
LIVESTREAM

Emil Ruusuvuoren tie ei vienyt pääsarjaan Stuttgartin ATP-turnauksessa, kun Radu Albot oli karsintafinaalissa etevämpi suoraan kahdessa erässä. Ruusuvuori pelaa seuraavan kerran Eastbournessa 19.-26.6., jonka jälkeen on luvassa Wimbledon.

ATP250 | SAKSA

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool voittivat yhden ottelun, mutta taipuivat puolivälierässä ATP Challenger -kiertueella Nottinghamissa. Heliövaara/Glasspool pelaa ensi viikolla Queen´s Clubin ATP500-turnauksessa. Mukana on myös Henri Kontinen/Edouard Roger-Vasselin.

ATP CHALLENGER 125 | ISO-BRITANNIA

Hietarannan Grand Slam -debyytti takana

Laura Hietarannan uran ensimmäinen junioreiden Grand Slam -turnaus, Ranskan avoin, toi mukanaan rutkasti kokemusta. Hietaranta taipui kaksinpelin avauskierroksella kolmessa erässä ja ylsi nelinpelissä toiselle kierrokselle yhdessä belgialaisen Sofia Costoulasin kanssa.

KAAVIOT | RANSKAN AVOIMET

– Oli todella hienoa päästä pelaamaan tänne ja kaikki olosuhteet oli kunnossa. Vähän jäi harmittamaan, että pelit loppui näin nopeasti, mutta sain paljon kokemusta näistä Grand Slamin ottelutilanteista, niin tästä on huomattavasti helpompaa jatkaa kohti seuraavaa suurturnausta. Paljon tulee oppia ja motivaatiota matkaan, nyt on hyvä lähteä kehittämään peliä vielä paremmaksi, kommentoi Hietaranta.

Kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät perjantaina alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Vierumäellä

Vierumäellä on pelattu keskiviikosta alkaen alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnausta. Perjantaina on luvassa kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIERUMÄKI

Lisäksi Porsche Junior Team Finlandin Sade Scharlin on mukana vielä nelinpelissä Puolassa – kaksinpelissä oli tuloksena voitto ja tappio.

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | PUOLA

18-vuotiaiden EM-valintakilpailu Tapiolassa 11.-13.6. – Luokkamestaruussarja alkaa Hangossa, Kaarinassa ja Hyvinkäällä

18-vuotiaiden EM-valintakilpailu järjestetään viikonloppuna Tapiolan Tennispuistossa. Katso kaaviot ja viikonlopun jälkeen ovat selvillä Suomen edustajat. Lue lisää nuorten kesän arvokilpailuista, jo valituista pelaajista sekä valintakilpailuista täältä.

• Tyttöjen sarjassa joukkueeseen valitaan kilpailun voittaja ja varapaikalle finalisti. Edustamaan on jo valittu Laura Hietaranta
  • Poikien sarjassa joukkueeseen valitaan finalistit sekä varapaikalle pronssiottelun voittaja

18-VUOTIAIDEN EM-VALINTAKILPAILU

Kansallinen kilpailukausi on myös käynnistynyt kesäkuun alusta. Nyt tulevana viikonloppuna pelataan vuoden ensimmäiset Luokkamestaruussarjan osakilpailut Hangossa (B- ja D-luokat), Kaarinassa (C-luokka) ja Hyvinkäällä (E-luokka).