Viikkokatsaus 21/2022 – Heliövaara jatkaa Ranskan avoimissa – juniorit vahvoja Virossa

27.5.2022  |  10:05  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool hakevat paikkaa 16 parhaan joukkoon Ranskan avoimissa.

Heliövaara/Glasspool pelaa Ranskan avointen toisen kierroksen ottelussa perjantai-iltapäivänä

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool avasivat keskiviikkona loistavasti Ranskan avointen nelinpelin kukistamalla yhdeksänneksi sijoitetut ja kaksinkertaiset turnauksen mestarit saksalaiset Kevin Krawietz/Andreas Mies 6-4, 6-2.

– Erittäin kurinalainen ottelu ja todella hyviä päätöksiä pisteestä toiseen – se palkittiin voitolla. Ennen kaikkea hyvät fiilikset, kun ottelut jatkuvat. Nautitaan ja mennään eteenpäin.

Perjantaina klo 13.30 alkaen toisella kierroksella asettuvat vastaan Ariel Behar/Gonzalo Escobar. Heliövaara ja Glasspool hävisivät parille huhtikuussa ATP-turnauksessa Serbiassa.

Sen sijaan Emil Ruusuvuoren ottelut päättyivät Ranskassa. Ruusuvuori hävisi toisella kierroksella kahdeksanneksi sijoitetulle Casper Ruudille 3-6, 4-6, 2-6. Lisäksi nelinpelissä Ruusuvuori/Denis Kudla taipuivat avausottelussaan.

RANSKAN AVOIMET

Tyttöjen Summer Cup -valintakilpailu pelattiin Metsälässä 24.-25.5.

Tennis Europen Summer Cup -turnaus on alle 12-, 14-, 16- ja 18-vuotiaiden joukkuemuotoinen Euroopan mestaruus turnaus. Suomelta on joukkueet 14-vuotiaiden sarjoissa. Turnaus alkaa karsintavaiheella 26.-28.6. – tytöt pelaavat Puolassa ja pojat Ranskassa. Karsintalohkojen kaksi parasta etenevät finaaliturnaukseen 1.-3.7.

KARSINTA
Pojat
: Suomi, Belgia, Ranska, Iso-Britannia, Israel, Italia, Portugali, Kypros/Tanska
Tytöt: Suomi, Kroatia, Viro, Ranska, Unkari, Italia, Puola, Slovakia

Helsingissä Metsälän massakentillä pelattiin tiistain ja keskiviikon aikana tyttöjen valintakilpailu, jonka kaksi parasta Ilona Haavisto (TaTS) ja Irina Rissanen (TaTS) valittiin Milla Kotamäen seuraksi edustamaan Suomea.

T14 SUMMER CUP -VALINTAKILPAILU | METSÄLÄ

Poikien joukkue Summer Cupiin on jo valittu, joukkueen muodostavat Miro Savolainen (TaTS), Oliver Kiljunen (JTS) ja Lucas Eriksson (ÅLK).

12-vuotiaat pelaavat hienosti Virossa

Tällä viikolla suomalaisjuniorit ovat pelanneet oheisissa paikoissa. Alle 12-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa ovat juniorit edenneet loppukierroksille asti.

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | MONTENEGRO
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | RUOTSI

ALLE 16-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | VIRO
ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 1. KATEGORIA | BULGARIA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Lipunmyynti Suomen ja… →