Viikkokatsaus 21/2021 – Ruusuvuori taipui Parmassa, Virtanen jatkaa Kouvolassa

27.5.2021  |  18:20  |  Raportit

Otto Virtanen jatkaa Kouvolassa, Emil Ruusuvuori kärsi avauskierroksen tappion Parmassa ja Porsche Junior Team Finlandin pojat jälleen vahvassa iskussa.

Gombos kukisti Ruusuvuoren avauskierroksella Parmassa

Emil Ruusuvuoren (ATP-74) valmistava turnaus Ranskan avoimiin päättyi ensimmäiselle kierrokselle Parmassa. Lucky Loser -paikan pääsarjaan saanut Norbert Gombos (ATP-87) oli etevämpi lähes kolmen tunnin väännön jälkeen 7-6(4), 5-7, 6-3. Gombos johtaa pelaajien keskinäisiä kohtaamisia nyt 2-0.

Ruusuvuori pelaa ensi viikolla vuoden toisessa Grand Slam -turnauksessa Ranskan avoimissa. Kaaviot julkaistiin torstai-iltana ja suomalainen saa vastaansa karsijan.

ATP250 | ITALIA

Virtanen jatkaa kaksinpelin puolivälieriin ainoana suomalaisena Kouvolassa

Otto Virtanen jatkaa ainoana suomalaisena puolivälieriin $15,000 ITF-turnauksessa, Play.fi Open, Kouvolassa.

Torstai alkoi suomalaisittain Eero Vasan toisen kierroksen ottelulla italialaista Lorenzo Rottolia (ATP-1989) vastaan. Eilisen tapaan sää esti ulkopelaamisen ja ottelut pelattiin Kouvolan Tennishallin kahdella sisäkentällä. Tällä kertaa ei italialainen jättänyt epäselvyyttä päivän paremmasta pelaajasta, vaan hän eteni kahdeksan parhaan joukkoon 6-3, 6-1. Heti perään kentälle asteli eilen ensimmäisen ATP-pisteensä hankkinut Aleksi Löfman. Löfman oli lähellä yllätystä, mutta lopulta neljänneksi sijoitettu japanilainen Naoki Tajima (ATP-664) vei voiton erin 3-6, 7-6(4), 6-4.

Virtanen (ATP-556) ja sveitsiläiskarsija Yannik Steinegger (ATP-1291) pääsivät iltapäivällä kentälle. Virtanen ja Steinegger olivat kohdanneet toisensa noin kaksi kuukautta sitten ITF-kisassa Sveitsissä – tuolloin Virtanen oli vahvempi 6-0, 6-4. Vahvalyöntinen suomalaispelaaja löi sveitsiläisen myös tänään, mutta siihen tarvittiin tällä kertaa täydet kolme erää 6-0, 5-7, 6-3.

Virtanen kohtaa puolivälierässä perjantaina klo 11.30 Vasan tiputtaneen italialaispelaaja Rottolin.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | KOUVOLA

Kaksinpelin puolivälierät
[1] Alessandro Bega (ITA) – [5] Alexander Cozbinov (MDA)
[3] Anton Matusevich (GBR) – Zsombor Velcz (HUN)
[4] Naoki Tajima (JPN) – [8] Luca Castelnuovo (SUI)
[2] Otto Virtanen – Lorenzo Rottoli (ITA)

Porsche Junior Team Finland: Alopaeus ja Paldanius kohtaavat välierissä Virossa

Alle 14-vuotiaat Felix Alopaeus ja Oskari Paldanius ovat edenneet upeasti välieriin alle 16-vuotiaiden 2. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Virossa. Kaksikko kohtaa toisensa perjantaina ja molemmilla on kolme otteluvoittoa allaan. He etenivät myös nelinpelissä välieriin asti.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO
ALLE 12-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Ranskan avointen ennakko:… →