Viikkokatsaus 17/2021 – Kulikova ja Hietaranta puolivälierissä turnauksissaan

29.4.2021  |  20:26  |  Raportit

Anastasia Kulikova ja Laura Hietaranta ovat olleet vahvassa vireessä turnauksissaan. Perjantaina ovat edessä kaksinpelien puolivälierät. Hietarannan ottelut nähtävillä veloituksetta livestreamin välityksellä.

Kulikova edennyt puolivälieriin Tunisiassa

Anastasia Kulikova on neljänneksi sijoitettuna ITF-ammattilaisturnauksessa Tunisiassa. Kulikova (WTA-494) on voittanut kaksi ottelua ja eteni puolivälieriin voitolla Stephanie Judith Visseristä (WTA-722) 6-1, 6-4. Perjantaisessa puolivälierässä aikaisintaan klo 12.30 on vastassa viidenneksi sijoitettu latvialainen Daniela Vismane (WTA-500).

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Tunisiassa oli myös Iiro Vasa (ATP-1776), jonka tie ei tällä kertaa vienyt pääsarjaan.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Porsche Junior Team Finland: Hietaranta ottanut kaksi voittoa Tsekissä – katso puolivälierää livestreamista

Laura Hietaranta on edennyt kahdella voitolla puolivälieriin alle 18-vuotiaiden 1. kategorian ITF-turnauksessa Tsekissä. Yhdeksänneksi sijoitettu Hietaranta (ITF-36) voitti toisella kierroksella tsekkiläisen Andrea Novan (ITF-344) 6-1, 6-2 ja kolmannella kierroksella kaatui seitsemänneksi sijoitettu venäläinen Alina Shcherbinina (ITF-29) 6-4, 4-6, 6-3. Hietaranta otti revanssin venäläisestä, joka oli vienyt pidemmän korren kuukausi sitten Espanjassa.

Perjantaisessa puolivälierässä klo 11.00 on vastassa toiseksi sijoitettu unkarilainen Natalia Szabanin (ITF-11). Suomalainen voitti Szabaninin viime vuoden lopulla Orange Bowlissa, jossa Hietaranta eteni upeasti välieriin asti. Puolivälierää voit katsoa livestreamin välityksellä täältä.

J1 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TSEKKI
LIVESTREAM

Espanjassa alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa oli pelaamassa Anais Fernandez-Laaksonen. Fernandez-Laaksonen ylsi kaksinpelin toiselle kierrokselle ja nelinpelin välieriin.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ESPANJA

Ruusuvuori ja Heliövaara taipuivat Münchenissä

Emil Ruusuvuoren ja Harri Heliövaaran ottelut päättyivät avauskierroksille ATP250-turnauksessa Saksan Münchenissä.

Ruusuvuori (ATP-75) kohtasi maanantaina kaksinpelissä karsinnat selvittäneen valkovenäläisen Ilya Ivashkan (ATP-107). Kaksikko oli kohdannut toisensa kovilla sisäkentillä Tali Openin välierässä vuonna 2019, tuolloin suomalainen oli vahvempi erin 7-6(4), 6-4. Nyt massakentällä pelattua ottelua hallitsi Ivashka ja hän tuuletti voittoa erin 6-1, 6-2.

Nelinpelissä Ruusuvuori/Harri Heliövaara saivat kovan avausvastustajan, kun verkon toiselle puolelle asteli australialaispari John Peers/Luke Saville. Hyvä taistelu ei riittänyt, vaan australialaiset etenivät jatkoon erin 6-3, 6-4.

ATP250 | SAKSA

Jaa:

Seuraava uutinen: Toukokuun kilpailutapahtumia –… →