Viikkokatsaus 14/2019 – Fed Cup -joukkueen pelaajien ottelut päättyivät avauskierroksille valmistavissa turnauksissa

4.4.2019  |  13:37  |  Raportit

Naisten maajoukkueen, Cinia Fed Cup Team Finland, Emma Laineen, Anastasia Kulikovan, Mia Eklundin (kuvassa) ja Oona Orpanan ottelut päättyivät avauskierroksille ammattilaisturnauksissa.

Viikonloppuna pelataan senioreiden sarjatenniksen playoff-ottelut, eli ratkaistaan SM-mitalit, Talin Tenniskeskuksella ja 10-, 12- ja 14-vuotiaiden SM-liigacupit isketään myös Espoossa, Kotkassa/Kouvolassa ja Turussa.

Naisten maajoukkueen h-hetki lähestyy kovaa vauhtia – kotiturnaus vuorossa 15.-20.4. Talin Tenniskeskuksella

Emma Laine, Anastasia Kulikova, Mia Eklund ja Oona Orpana kärsivät avauskierroksen tappiot tällä viikolla Iso-Britanniassa ja Egyptissä. Seuraavana yllä mainituilla pelaajilla ja joukkueeseen kuuluvalla Laura Hietarannalla alkaa yhteinen valmistautuminen Fed Cup -kotiturnaukseen 15.-20.4.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | EGYPTI

Lue lisää tulevasta Fed Cup -kotiturnauksesta täältä ja hanki lippusi täältä (koko viikon lippu 25 euroa ja päiväkohtainen lippu 10 euroa). Alkulohkojen ottelut pelataan maanantaista perjantaihin. Otteluiden aikataulut:

  • maanantai-torstai klo 15:00 – Maanantain otteluihin on vapaa sisäänpääsy Tennisliiton ja naisten maajoukkueen pääyhteistyökumppanin Cinian toimesta
  • perjantai-lauantai klo 12:00

Yksittäinen ottelupari pelataan yhdellä kentällä sisältäen kaksi kaksinpeliä ja yhden nelinpelin.

PORSCHE JUNIOR TEAM FINLAND: RONI HIETARANNAN TAIVAL TAITTUI KOVATASOISESSA TURNAUKSESSA KROATIASSA

Roni Hietaranta treenasi viime viikolla Kroatian juniorimaajoukkueen kanssa ja tällä viikolla oli vuorossa kovatasoinen alle 18-vuotiaiden 1. kategorian turnaus Kroatiassa. Nuori suomalainen taisteli kovasti, mutta joutui taipumaan kaksinpelin avauskierroksella. Nelinpelissä Hietaranta ja irlantilainen Ammar Elamin ottivat yhden voiton ennen tappiota toiseksi sijoitetulle parille.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIAN ITF WORLD TENNIS TOUR | KROATIA

SENIOREIDEN SARJATENNIKSEN SM-MITALIT RATKAISTAAN TALIN TENNISKESKUKSELLA 6.-7.4.

Senioreiden sarjatenniksen kausi huipentuu tasaikäluokkien playoffeihin Talin Tenniskeskuksella 6.-7.4. Loppupeleissä kohtaavat SM-runkosarjojen neljä parasta joukkuetta (edellyttäen sarjassa olleen vähintään kuusi joukkuetta). Muiden joukkueiden ja 75-, 80- ja 85-vuotiaiden mestaruudet ratkaistaan suoraan runkosarjan perusteella.

Tasakymppisten semifinaalit pelataan lauantaina klo 15:00 ja sunnuntaina ovat vuorossa pronssiottelut klo 9:00 sekä mestaruusottelut klo 11:30 alkaen. Katso runkosarjojen tilanteet ja playoff-parit täältä.

Väli-ikäluokkien playoffit pelataan niin ikään Talissa 13.-14.4.

10-, 12- JA 14-VUOTIAIDEN SM-LIIGACUPIT PELATAAN VIIKONLOPPUNA EVS:N, GT:N, SMASH-KOTKAN JA TVS:N JOHTAMINA

Junioreiden SM-liigacupit pelataan 5.-7.4. Järjestäjinä toimivat Grani Tennis (GT) ja Espoon Verkkopalloseura (EVS) 10-vuotiaissa, Smash-Kotka 12-vuotiaissa ja TVS-Tennis (TVS) 14-vuotiaissa.

10-VUOTIAIDEN SM-LIIGACUP | EVS, GT
12-VUOTIAIDEN SM-LIIGACUP | SMASH-KOTKA
14-VUOTIAIDEN SM-LIIGACUP | TVS

Jaa:

Seuraava uutinen: Senioreiden sarjatenniksen mitalipelit… →