Alle kaksi viikkoa Fed Cup -kotiturnaukseen – tervetuloa kannustamaan Suomen naisia!

3.4.2019  |  19:21  |  Artikkeli, Videot

Naisten maajoukkue, Cinia Fed Cup Team Finland, pelaa noususta II-ryhmään Talin Tenniskeskuksella Helsingissä pääsiäisviikolla 15.-20.4.

Pelaaja-kapteeni Emma Laine nimesi joukkueeseensa Anastasia Kulikovan, Mia Eklundin, Oona Orpanan, Laura Hietarannan ja itsensä. Lue lisää joukkueen julistamisesta täältä.

– Hyvä, vahva ja monipuolinen joukkue. Juuri sellainen joukkue kuin halusin. Nyt on nuorten esiinmarssin aika ja he pääsevät kantamaan vastuuta. Anastasia ja Laura ovat ensikertalaisia maajoukkueessa sekä Mia ja Oona ovat olleet mukana muutamat kerrat. Vaikka kyseessä on nuoria pelaajia, niin he ovat jo kerenneet oppia kantamaan vastuuta, kertoi kapteeni Laine innokkaana joukkueestaan.

Suomen lisäksi Talissa pelaavat Liettua, Kypros, Pohjois-Makedonia, Malta, Algeria, Kosovo, Islanti, Kamerun ja Kongo. Turnauksessa joukkueet jaetaan kahteen viiden joukkueen lohkoon. Arvonta suoritetaan 14.4. Lohkojen voittajat pelaavat vastakkain noususta II-ryhmään vuodeksi 2020. Alkulohkojen ottelut pelataan maanantaista perjantaihin. Otteluiden aikataulut:

  • maanantai-torstai klo 15:00 – Maanantain otteluihin on vapaa sisäänpääsy Tennisliiton ja naisten maajoukkueen pääyhteistyökumppanin Cinian toimesta
  • perjantai-lauantai klo 12:00

Yksittäinen ottelupari pelataan yhdellä kentällä sisältäen kaksi kaksinpeliä ja yhden nelinpelin.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä Lippuagentti-palvelussa. Koko viikon lippu kustantaa 25 euroa ja päiväkohtaiset liput 10 euroa.

LIPUNMYYNTI

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 14/2019 – →