Viikkokatsaus 13/2022 – Heliövaara/Lammons puolivälierissä Espanjassa

30.3.2022  |  22:00  |  Raportit

Kansainvälinen Cinia Next Gen -junioriturnaus etenee kohti ratkaisukierroksia Pajulahdessa. Ammattilaiskentillä jännitetään nelinpelejä loppuviikosta.

Heliövaara/Lammons jatkaa pelejään

Harri Heliövaara ja Nathaniel Lammons ottivat voiton avauskierroksella ATP Challenger -turnauksessa Espanjassa. Kolmanneksi sijoitettu pari pelaa torstai-iltana puolivälierässä villin kortin turnaukseen saaneita Alexander Shevchenkoa ja Petros Tsitsipasta vastaan. Otto Virtasen oli sen sijaan taipuminen haastajakiertueella Sveitsissä. Virtanen (ATP-412) eteni kahdella voitolla pääsarjaan ja voitti pääsarjassakin ottelun, ennen taipumistaan toisella kierroksella Marius Copilille (ATP-257).

ATP CHALLENGER 125 | ESPANJA | LIVESTREAM
ATP CHALLENGER 80 | SVEITSI

ITF-kiertueella Patrik Niklas-Salminen/Filip Bergevi ovat vielä nelinpelissä mukana Egyptissä. Anastasia Kulikovan (WTA-215) paluu kisakentille tuotti yhden voiton ja tiukan toisen kierroksen tappion seitsemänneksi sijoitetulle Ysaline Bonaventurelle (WTA-207) 6-2, 4-6, 2-6 Ranskassa. Kulikovan otteita pääset katsomaan Vierumäellä 12.-15.4. – maajoukkueturnauksen lipunmyynti on nyt auki.

W60 ITF WORLD TENNIS TOUR | RANSKA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | EGYPTI

Cinia Next Gen: kaksinpelit puolivälierä- ja nelinpelit välierävaiheessa

Pajulahdessa pelataan myös tällä viikolla kansainvälinen junioriturnaus, Cinia Next Gen, ja tällä kertaa vauhdissa ovat alle 18-vuotiaat. Turnaus on edennyt kaksinpelien puolivälierä- ja nelinpelien välierävaiheeseen.

Kaksinpelissä ovat pojat pelanneet todella vahvasti, kun kahdeksasta pelaajasta peräti viisi on Suomesta. Puolivälierissä ovat Otso Martikainen, Felix Alopaeus, Jami Savolainen, Lenni Loukkola ja Oskari Paldanius sekä tytöissä Iida Heinonen. Myös nelinpelien puolella on iloisia suomalaisuutisia.

Turnaus pelataan loppuun loppuviikon aikana.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS, CINIA NEXT GEN | PAJULAHTI

Cinia Next Gen Tour – Cinia on Tennisliiton yhteistyökumppani nuorten kansainvälisissä kilpailuissa (lue lisää).

 

Uuden yhteistyön keskiössä ovat nuoret tulevaisuuden tähdet. Suomessa järjestetään vuoden aikana 12 Cinian nimellä olevaa kansainvälistä junioritapahtumaa, Cinia Next Gen -kilpailua. Tapahtumat ovat kansainvälisen tennisliiton ITF:n ja Tennis Europen turnauksia. Kilpailusarja tukee suomalaisten nuorten matkaa kohti kansainvälisiä kenttiä ja toimii ponnahduslautana kaikille tulevaisuuden tähdille. Cinia on mahdollistamassa useiden kansainvälisten tapahtumien toteuttamisen Suomessa.

Lisäksi junioreita on pelaamassa Norjassa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | NORJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Miesten maajoukkueen vastustaja… →