Viikkoennakko 7/2022 – Ruusuvuori ja Heliövaara pyrkivät jatkamaan vahvaa virettään

14.2.2022  |  13:20  |  Ennakot

Tulikuumassa vireessä olevat Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara jatkavat menestysjahtiaan ATP-kiertueella. Lisäksi ITF-kiertueella ovat vauhdissa naisten kärkipelaajamme Anastasia Kulikova ja Laura Hietaranta.

Ruusuvuori Dohassa ja Heliövaara/Glasspool Delray Beachilla

Emil Ruusuvuori jatkaa otteluitaan tällä viikolla Dohan ATP-turnauksessa. Ruusuvuori (ATP-71) kohtaa avauskierroksella belgialaisen David Goffinin (ATP-48). Eli saamme mielenkiintoisen ensikohtaamisen juuri sopivasti Suomen ja Belgian välisen maaottelun alla. Ruusuvuoren ja Goffinin ottelu on luvassa tiistaina.

ATP250 | DOHA

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ylsivät toistamiseen ATP-turnauksen finaaliin viime viikolla. Dallasin loppuottelussa oli suomalais-brittiläisparin taipuminen kärkisijoitetuille Marcelo Arevalolle ja Jean-Julien Rojerille 6-7(4), 4-6 – lue lisää täältä. Finaalipaikan myötä Heliövaara asetti jälleen uuden ennätysrankingin itselleen, nyt suomalainen on nelinpelin maailmanlistalla sijalla 56 ja Glasspool on myös uransa parhaassa noteerauksessa sijalla 62.

Tällä viikolla kaksikko hakee kolmatta peräkkäistä finaalipaikkaansa Delray Beachissa ja Heliövaaran sanoin toivottavasti nyt olisi tuloksena turnausvoitto. Heliövaara/Glasspool kohtaa avauskierroksella viime viikon tapaan toiseksi sijoitetun parin Austin Krajicek/Hugo Nys. Viime viikolla ottelu päättyi Heliövaaran ja Glasspoolin voittoon kolmessa erässä.

ATP250 | DELRAY BEACH

LIPUNMYYNTI

Kulikova ja Hietaranta ITF-kiertueella

Naisten ITF-kiertueella ovat menestystä hakemassa Anastasia Kulikova (WTA-223) Portugalissa ja Laura Hietaranta (WTA-1079) Egyptissä.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTO
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | SHARM EL-SHEIKH

Junioreita Tennis Europe -turnauksessa Tanskassa

Lisäksi junioreita on pelaamassa Tennis Europe -turnauksessa Tanskassa.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | TANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori voitti Goffinin… →