Viikkoennakko 7/2021 – Heliövaara ja Kulikova ammattilaiskentillä

15.2.2021  |  12:40  |  Ennakot

Anastasia Kulikova

Tämä viikko on rauhallisempi kuin edeltäjänsä, kuitenkin jännitettävää riittää ammattilaiskentillä Anastasia Kulikovan ja Harri Heliövaaran osalta.

Australian avointen osalta tulivat suomalaisten ottelut päätökseensä viime viikolla, kun Emil Ruusuvuori taipui kaksinpelin toisella ja nelinpelin ensimmäisellä kierroksella sekä Henri Kontisen oli todettava vastustajat paremmakseen niin nelin- kuin sekanelinpelin avauskierroksilla. Tällä viikolla pelataan vuoden ensimmäinen Grand Slam -turnaus loppuun – voit seurata tapahtumia Eurosportin ja Discovery+:n kautta sekä kaaviot aikatauluineen löytyvät täältä.

Kulikova Tunisiassa ja Heliövaara Italiassa

Maanantaina 21 vuotta täyttänyt Anastasia Kulikova jatkaa otteluitaan ITF-kiertueella Tunisiassa. Kulikova (WTA-542) ylsi viime viikolla kaksinpelin puolivälieriin ja nelinpelin välieriin samassa paikassa. Tämän viikon turnauksen kaavioita ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool pelaavat tällä viikolla korkeimman kategorian ATP Challenger -turnauksessa Italiassa. Viime viikolla kaksikko kärsi avauskierroksen tappion, nyt kaksikolla on takana hyvä treeniviikko sekä ajatukset menestymisessä – lue lisää Heliövaaran blogista.

Heliövaara/Glasspool kohtaavat ensimmäisellä kierroksella yhdysvaltalaisparin Alex Lawson/Robert Galloway. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa – voit seurata turnauksen tapahtumia livestreamin välityksellä.

ATP CHALLENGER 125 | ITALIA
LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Laatuseuraohjelmalle lentävä startti… →