Viikkoennakko 50/2018 – Yleiset SM-kilpailut Kotkassa

10.12.2018  |  10:55  |  Ennakot

Torstaina alkavat yleiset SM-kilpailut Kotkan Tennishallilla. Lisäksi Pajulahdessa pelataan alle 14-vuotiaiden kansainvälinen Tennis Europe -turnaus.

Yleiset SM-kilpailut Kotkassa 13.-18.12.2018

Kansallinen kilpailukausi aikuisten osalta huipentuu tällä viikolla alkaviin sisäkenttien SM-kilpailuihin. Smash-Kotkan isännöimä turnaus alkaa torstaina miesten kaksinpelin karsinnoilla. Naisten kaksinpelin kärkisijoitetut ovat Mariella Minetti (TaTS) ja Liisa Vehviläinen (ÅLK) sekä miehissä Patrik Niklas-Salminen (TaTS) ja Lauri Kiiski (TaTS).

Kaksinpelien semifinaalit pelataan maanantaina ja finaalit tiistaina. Ennakkoa turnauksesta julkaistaan keskiviikkona.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Pajulahden TE-turnaus päättää kansainväliset kilpailut Suomessa

Pajulahdessa isketään tulevalla viikolla alle 14-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnaus. Turnauksessa on mukana useita suomalaispelaajia. Turnauksen karsinnat saadaan maanantaina päätökseensä, jonka jälkeen alkaa pääsarjat.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Kulikova ja Orpana Turkissa

Oona Orpana (WTA-733) ja Anastasia Kulikova (WTA-481) pelaavat tällä viikolla Turkissa $15,000 ITF-turnauksessa. Kyseessä on kolmas turnausviikko Orpanalle kyseisellä pelipaikalla. Orpanan ensimmäinen turnausviikko päättyi jaettuun mestaruuteen (lue lisää) ja toinen peliviikko ratkeaa maanantaina – Orpana ja latvialainen Alise Cernecka ovat nelinpelifinaalissa.

$15,000 ITF-TURNAUS 10.-16.12.2018, TURKKI

Ilmoittaudu mukaan Koululaisten mestaruuskilpailuihin 16.12. mennessä

Perinteinen Koululaisten Mestaruuskilpailu ´18 by Wilson pelataan tänäkin vuonna 26.-30.12.2018 Helsingissä. Kilpailua isännöi HVS-Tennis ja kilpailu pelataan Talin Tenniskeskuksessa sekä Taivallahden Tenniskeskuksessa. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista ja arvostetummista juniorikisoista, jonka voittajia ovat olleet mm. Jarkko Nieminen, Emma Laine ja Harri Heliövaara.

Ilmoittautuminen on lähtenyt hyvin liikkeelle ja mukaan voi liittyä 16.12. asti. Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Koululaisten Mestaruuskilpailut ´18… →