Viikkoennakko 48/2020 – Virtanen Bratislavassa, Pajulahdessa ITF-turnaus erityisjärjestelyin

23.11.2020  |  08:39  |  Ennakot

Tällä viikolla ammattilaiskentillä sinivalkoista väriä edustaa Otto Virtanen Bratislavassa, Pajulahdessa pelataan junioreiden ITF-turnaus poikkeujärjestelyin ja erityisjärjestelyin järjestetään myös Suomen Tennisliitto ry:n syyskokous 28.11.2020.

Virtanen tavoittelee menestystä Bratislavassa

Marraskuun ensimmäisellä viikolla juhli 19-vuotias Otto Virtanen uransa ensimmäistä kaksinpelin ammattilaisturnausvoittoa Virossa. Virtanen hakee jälleen menestystä $15,000 ITF-turnauksessa Bratislavassa Slovakiassa. Turnauksesta on tarjolla livestream, jotka löytyvät täältä.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | BRATISLAVA

Pajulahdessa poikkeustoimin järjestettävä junioreiden ITF-turnaus 24.-29.11.

18-vuotiaiden ITF World Tennis Junior Tour -osakilpailu 24.-29.11. pelataan Pajulahdessa erityisjärjestelyin. Kilpailuun saa osallistua  poikkeuksellisesti vain suomalaiset ja Suomessa asuvat pelaajat. Lisäksi osallistumisoikeus on pelaajilla, jotka saapuvat maista, josta rajaliikenne on normalisoitunut. Osallistuvia pelaajia pyydetään tutustumaan Kansainvälisen Tennisliiton korona-ohjeistuksiin ennen kilpailupaikalle saapumista.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR | PAJULAHTI

Tennisliiton syyskokous 28.11.2020 Helsingissä

Suomen Tennisliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 28.11.2020 klo 12.00 alkaen Helsingissä. Kokouspaikkana toimii Taitotalon auditorio (Valimotie 8, 00380 Helsinki).

Koronaepidemian johdosta pyydämme kokousedustajia ilmoittamaan osallistumisestaan etukäteen sähköpostitse toimisto(at)tennis.fi. Suosittelemme yhtä kokousedustajaa per jäsenseura. Kokousta voi seurata myös etänä Teamsilla, toimitamme kokouksen seurantalinkin ilmoittautuneille. Vain kokouksessa paikalla olevilla on mahdollisuus äänestää kokousasioista. Kokouksen järjestelyissä otetaan huomioon pääkaupunkiseudulle annetut uudet koronalinjaukset.

Kokouksessa valitaan neljä hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle. Agendalla on myös toimintasäännön muuttaminen, jäsenmaksujen ja muiden maksujen vahvistaminen, liiton tulevien vuosien strategian vahvistaminen ja vahvistetaan myös talousarvio ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle.

KOKOUSMATERIAALIT

Jaa:

Seuraava uutinen: Pääkaupunkiseudun koronalinjausten vaikutukset… →