Viikkoennakko 47/2018 – Tällä viikolla Luokkamestaruussarjan päätösturnaukset ja Pajulahden ITF-junioriturnaus

19.11.2018  |  10:50  |  Ennakot

Kotimaan kentillä pelataan useiden kansallisten kilpailuiden lisäksi kaksi varsin mielenkiintoista turnausta: Luokkamestaruussarjan Masters-turnaus Kaarinassa ja Turussa sekä kansainvälinen alle 18-vuotiaiden ITF-turnaus Pajulahdessa.

Luokkamestaruussarja huipentuu päätösturnauksiin Lounais-Suomessa

Tälle vuodelle lanseerattu Luokkamestaruussarja huipentuu viikonloppuna 23.-25.11. pelattaviin Masters-turnauksiin. Kaarinassa Åbo Lawn-Tennis Klubb isännöi B- ja C-luokkia, Turussa TVS-Tennis johtaa D- ja E-luokkien päätöskilpailuja.

Katso päätösturnausten kaaviot: B- ja C-luokat & D- ja E-luokat

Läpi vuoden Luokkamestaruussarja keräsi hienot määrät pelaajia ja positiivista palautetta on kuulunut useasti. Sarjan osakilpailuissa pelattiin kaksin- ja nelinpelit sekä sekanelinpeli. Sarja saa jatkoa myös ensi vuonna.

Pajulahden ITF-junioriturnauksessa kova taso

Pajulahdessa pelataan 5. kategorian ITF-junioriturnaus, joka kantaa nimeä Wilson Pajulahti Cup. Viikonloppuna pelatuista kaksinpelin karsinnoista selvisi suomalaisista jatkoon poikien puolella Isac Linden. Kaksinpelin pääsarjat alkavat maanantaina ja siellä on useita Porsche Junior Team Finlandin pelaajia mukana:

Tytöt: Laura Hietaranta, Emilia Hartman, Emma Eerola, Fiona Kallio, Clarissa Blomqvist, Peppi Ramstedt

Pojat: Roni Rikkonen, Oskari Eerola, Oliver Saarinen, Oskar Antinheimo, Mikael Martikainen, Aleksi Löfman, Oliver Byskata, Isac Linden

KAAVIOT

Porsche Junior Team Finland: Anttila Boliviassa sekä Hietaranta ja Haavisto Israelissa

Junioreita on pelaamassa myös ulkomailla. Viime perjantaina Tennisgaalassa Tenniksen Tukisäätiön stipendeillä palkitut Alexandra Anttila pelaa Boliviassa 3. kategorian ITF-junioriturnauksessa ja Roni Hietaranta sekä Ella Haavisto pelaavat 2. kategorian ITF-kilpailussa Israelissa.

KAAVIOT, 3. KATEGORIA, BOLIVIA
KAAVIOT, 2. KATEGORIA, ISRAEL

Eklund jatkaa Tunisiassa

Vuoden naispelaajaksi valittu Mia Eklund (WTA-733) jatkaa pelejään jo kolmatta viikkoa Tunisiassa. Eklundin menneet kaksi viikkoa ovat olleet menestyksekkäät varsinkin nelinpelissä, sillä hän voitti toisen turnauksen ja oli toisen loppuottelussa.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →