TEHO Sport Tennisliiga: HLK järjestää superviikonlopun 8.-9.12. – joukkuetta tähdittää Henri Laaksonen

21.11.2018  |  14:17  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan runkosarja on täydessä vauhdissa. Joulukuussa 8.-9.12. järjestää Helsingin Lawn-Tennis Klubi (HLK) tapahtuman miesten sarjaotteluidensa ympärille. HLK kohtaa Meilahden Liikuntakeskuksella Sata-Tenniksen ja Smashin – meilahtelaisten riveissä nähdään suomalais-sveitsiläinen Henri Laaksonen ja laajasalolaisen Sata:n riveissä Harri Heliövaara.

Tapahtuman yhteydessä juhlistetaan samalla Meilahden Liikuntakeskuksen 10-vuotissyntymäpäivää.

8.12. HLK-Sata ja 9.12. HLK-Smash

Ensimmäisenä tapahtumapäivänä isäntäseura HLK kohtaa Sata:n. Tapahtuman ennakkotiedoissa on vahvistettu ykköspelaajien huippukohtaaminen, kun viime aikoina ATP-haastajakiertueella menestystä yhdessä niittäneet Henri Laaksonen (kaksinpelin ATP-175) ja Harri Heliövaara kaksinpelin ATP-347 ja nelinpelin ATP-163) ovat tällä kertaa verkon eri puolilla. Sveitsiä edustava Laaksonen hyökkää otteluun HLK:n ykköspelaajana ja Heliövaara kasvattajaseuransa Sata:n riveissä. Sunnuntaina HLK ja Smash ottavat puolestaan mittaa toisistaan.

Tutustu tarkemmin joukkueisiin TEHO Sport Tennisliigan kotisivuilla: HLK | Sata | Smash.

Tapahtuman aikataulu ja lipunmyynti

Ensimmäisenä tapahtumapäivänä lauantaina aukaistaan ovet klo 15:30. Meilahden Liikuntakeskuksen 10-vuotissyntymäpäivän johdosta nautitaan kakkukahvit klo 16:00 alkaen. Itse ottelut käynnistyvät klo 17:00 kolmella kaksinpelillä, jonka perään pelataan nelinpeli. Lauantain tapahtumaa on juontamassa Jaakko Saariluoma. Sunnuntaina ottelut käynnistyvät klo 13:00 ja ovet aukeavat puolitoista tuntia ennen tapahtumaa.

Ennakkolipunmyynti tapahtumaan on käynnissä. Voit tilata lippusi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tennisliiga(at)hlk.fi. Kirjoita viestiin nimesi, monta lippua haluat ja haluamasi lippuvaihtoehdon.

Lippujen hinnat
Lauantai: pääkatsomo 20€ ja seisomapaikka 10€
Sunnuntai: pää- ja seisomakatsomo 10€
Lauantain ja sunnuntai: 25€

Tapahtumapaikka
Meilahden Liikuntakeskus
Zaidankatu 9, 00250 Helsinki

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinia JGP -kausi… →