Viikkoennakko 46/2018 – Tali Open by Digitalist viikon tähtenä, viikonloppuna myös TEHO Sport Tennisliigaa

12.11.2018  |  11:45  |  Ennakot

Kuva: HVS-Tennis

Vuoden viimeinen Suomessa käytävä ITF-ammattilaisturnaus, Tali Open by Digitalist $25,000, pelataan tällä viikolla Talin Tenniskeskuksella Helsingissä. Suomalaisia kaksinpelin pääsarjassa on kahdeksan. Lisäksi viikonloppuna jatketaan TEHO Sport Tennisliigaa miesten otteluilla.

Suomalaismiehet hakevat menestystä Tali Open by Digitalist -turnauksessa

Talin Tenniskeskuksella Helsingissä pyörähtää maanantaina käyntiin miesten $25,000 ITF-ammattilaisturnauksen pääsarjat. Viikonlopun aikana pelattiin kaksinpelin karsinnat, suomalaisista jatkoon etenivät Masi Sarpola ja Nuutti Jokinen. Sarpolan ja Jokisen lisäksi pääsarjassa ovat kuudenneksi sijoitettu Patrik Niklas-Salminen (ATP-435), Otto Virtanen (ATP-871), Roni Hietaranta (ATP-1730), Aleksi Löfman, Mikael Martikainen ja Mikko Rouvala.

Maanantaina suomalaisista nähdään kaksinpelissä Martikainen ja nelinpelissä parit [4] Virtanen/Louis Wessels (GER), Hietaranta/Karl Kiur Saar (EST), Löfman/Jussi Tiainen, Hermanni Tiainen/Ilari Vesanen ja Jokinen/Peter Sillanpää, Sarpola/Rouvala ja Martikainen/Valtteri Solatie. Katso maanantain otteluohjelma täältä.

Kannattaa laittaa seurantaan turnauksen kotisivut, josta löydät ajankohtaisia uutisia sekä etäseuraajille livestreamin.

KAAVIOT
TALI OPEN BY DIGITALIST -KOTISIVUT

Heliövaara, Ruusuvuori ja Eklund ammattilaiskentillä – Kontinen/Peers varaparina Lontoossa

Ammattilaisista kentillä, Helsingin ITF-turnauksen lisäksi, ovat Harri Heliövaara (kaksinpelin ATP-348 ja nelinpelin ATP-159), Emil Ruusuvuori (kaksinpelin ATP-316) ja Mia Eklund (kaksinpelin WTA-733). Heliövaara pelaa kaksin- ja nelinpeliä (parina Henri Laaksonen) ATP Challenger -turnauksessa Yhdysvalloissa, uransa korkeimmalla listasijoituksella oleva Ruusuvuori hakee onnistumisia niin ikään Challenger-tasolla Japanissa ja Eklund pyrkii jatkamaan voittojen tiellä Tunisiassa.

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-26) ja John Peers (nelinpelin ATP-23) ovat varaparina Nitto ATP Finals -päätösturnauksessa Lontoossa. Lopputurnaus käynnistyi eilen ja mestarit ovat selvillä viikon lopulla.

$75,000 ATP CHALLENGER, YHDYSVALLAT
$50,000+H ATP CHALLENGER, JAPANI
$15,000 ITF-TURNAUS, TUNISIA

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu viikonloppuna 17.-18.11.

Suomen korkeimman tason sarjaottelut jatkuvat tulevana viikonloppuna miesten otteluilla. Menneenä viikonloppuna 10.-11.11. valokeilassa olivat naiset, jotka pelasivat täydet ottelukierrokset – lue kierrosraportit: 1. päivä & 2. päivä.

Tampereen Tennisseuran Emilia Hartman vauhdissa viikonlopun kierroksella

Tulevana lauantaina ja sunnuntaina pelataan miehissä kolme ottelua molempina päivinä. Ennakkoa aiheesta lähempänä viikonloppua.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Cinia Junior Grand Prix 6. osakilpailut Helsingissä, Turussa, Kouvolassa ja Kotkassa

Cinia JGP:n kuudennet osakilpailut pelataan tulevana viikonloppuna 16.-19.11. Pelaajia on mukana ilahduttavat määrät, joten ei muuta kuin hyviä otteluita kaikille paikkakunnille. Seuraa turnauksia alla olevista linkeistä:

10-VUOTIAAT, HELSINKI
12-VUOTIAAT, TURKU
14-VUOTIAAT, KOTKA
16-VUOTIAAT, KOUVOLA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tiistaina suomalaispäivä ITF-ammattilaisturnauksessa… →