Viikkoennakko 44/2020 – TEHO Sport Tennisliiga käynnistyy, Ruusuvuori pelaa Kazakstanissa

26.10.2020  |  09:16  |  Ennakot

Kotimaan kentillä tapahtuu, kun TEHO Sport Tennisliiga käynnistyy viikonloppuna. Lisäksi ammattilaiset kiertävät ulkomaan kentillä. Emil Ruusuvuori on mukana Kazakstanin ATP-turnauksen karsinnoissa. Patrik Niklas-Salminen ja Anastasia Kulikova pelaavat puolestaan ITF-turnauksissa tulevalla viikolla. Junioreista Laura Hietaranta on kehissä Espanjassa.

TEHO Sport Tennisliiga käynnistyy

TEHO Sport Tennisliiga käynnistyy perjantaina 30.10. Meilahdessa Helsingin Lawn-Tennis Klubin ja Grani Tenniksen kohtaamisella. Lauantaina Suomen korkein sarjataso pyörähtää toden teolla käyntiin, kun sekä naisten että miesten sarjoissa pelataan täysi kierros. Naisten puolella nähdään heti uusinta viime kauden finaalista, kun Grani Tennis ja HVS-Tennis kohtaavat Kauniaisissa. Miesten sarjassa puolestaan helsinkiläisjoukkueet Sata-Tennis ja HVS-Tennis kohtaavat paikallistaistelussa. Viikonloppu huipentuu sunnuntaina neljään miesten ja kolmeen naisten otteluun. Ruutu urheilu näyttää läpi viikonlopun useita kamppailuja.

Tulevalla kaudella kentillä nähdään kansallisia kärkipelaajia sekä kovan luokan ulkomaalaisvahvistuksia. Kaikkien Tennisliigan joukkueiden ennakot tulevaa kautta varten löydät täältä.

ENNAKKOASETELMAT NAISTEN TEHO SPORT TENNISLIIGA KAUTEEN
ENNAKKOASETELMAT MIESTEN TEHO SPORT TENNISLIIGA KAUTEEN
SUOMALAISET KÄRKINIMET SEKÄ NIMEKKÄÄT ULKOMAALAISVAHVISTUKSET

Ruusuvuori mukana Kazakstanin ATP-turnauksessa

Emil Ruusuvuori (ATP-98) pelaa Kazakstanin ATP 250 -turnauksessa tällä viikolla. Suomalainen pelaa karsintojen toisella kierroksella tänään maanantaina kokenutta Viktor Troickia (ATP-196) vastaan. Ottelu on ohjelmassa noin kello 10.30 aamulla ja voittaja etenee turnauksen pääsarjaan. Sunnuntaina Ruusuvuori voitti karsintojen ensimmäisellä kierroksella australialaisen Max Purcellin (ATP-234) 6-1 6-2.

ATP 250 KARSINTA | KAZAKSTAN
ATP 250 | KAZAKSTAN

Niklas-Salminen ja Kulikova mukana ITF-turnauksissa

Patrik Niklas-Salminen (ATP-434) on mukana Ranskassa pelattavassa $15,000 ITF-turnauksessa. Turnauksen pääsarjan kaaviota ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | RANSKA

Anastasia Kulikova (WTA-532) puolestaan pelaa tällä viikolla Portugalissa $15,000 ITF-turnauksessa. Turnauksen kaaviota tai otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Hietaranta mukana 1. kategorian ITF-turnauksessa

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta (junioreiden ITF- 142) on mukana Espanjassa pelattavassa 1. kategorian ITF-turnauksessa. Massalla pelattava turnaus käynnistyy tiistaina. Pääsarjan kaavioita ei ole vielä julkaistu. Hietaranta eteni viime viikolla hienosti Bulgariassa pelatun 1. kategorian ITF-turnauksen välieriin sekä kaksin- että nelinpelissä.

ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS, 1. KATEGORIA | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaksi Tennis Europen… →