Viikkoennakko 44/2019 – Kontinen/Peers Pariisin Mastersissa tähtäimessään ATP-finaalipaikka

28.10.2019  |  12:54  |  Ennakot

Ammattilaiskiertueella on paljon seurattavaa tällä viikolla. Lisäksi Tampereella pelataan alle 18-vuotiaiden kansainvälinen ITF-junioriturnaus, jossa on mukana useita suomalaisia. Yhdysvalloissa on myös suomalaisia pelaamassa 35-45 -vuotiaiden MM-kilpailuissa.

Kontinen/Peers vuoden viimeisessä ATP Masters -turnauksessa Pariisissa

Henri Kontinen ja John Peers pelaavat vuoden viimeisessä Masters-turnauksessa Pariisissa. Sijoittamaton pari aloittaa ottelunsa maanantaina Hubert Hurkaczia ja Jan-Lennard Struffia vastaan. Turnauksessa on iso panos, sillä Kontinen/Peers on tällä hetkelllä ensimmäisellä varasijalla Lontoon kauden päätösturnausta silmällä pitäen. Pariisin finaalipaikan turvin kaksikko saisi riittävät pisteet ohittaakseen Bob ja Mike Bryanin. Bryanin veljekset eivät ole mukana Pariisissa, eivätkä he ole pelanneet myöskään US Openin jälkeen otteluakaan.

ATP MASTERS 1000 | PARIISI

ATP Challenger -kiertueella on tällä viikolla vauhdissa kolme suomalaista. Emil Ruusuvuori tekee paluun kisakentille sairastelun jälkeen Saksassa. Ruusuvuori on 11. sijoitettuna suoraan toisella kierroksella. Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen jatkavat otteluitaan Australiassa. Niklas-Salminen aloitti jo urakkansa voitokkaasti, kun isäntämaan Maverick Banes kukistui 6-3, 6-2. Toisella kierroksella on vastassa viidenneksi sijoitettu Alex Bolt. Heliövaara ja Niklas-Salminen pelaavat myös yhdessä nelinpeliä.

CHALLENGER 80 | SAKSA
CHALLENGER 80 | AUSTRALIA

Viime viikolla hienosti Tukholman ITF-turnauksessa pelannut Oona Orpana jatkaa otteluitaan samassa kaupungissa. Orpanan seurana pääsarjassa on varmuudella Anastasia Kulikova ja Liisa Vehviläinen hakee paikkaa pääsarjassa karsintojen kautta. Kulikova voitti turnauksen viime vuonna. ITF-kiertueella pelaavat myös Alexandra Anttila Meksikossa, Eero Vasa Yhdysvalloissa, Masi Sarpola, Roni Hietaranta ja Jason Sormunen Virossa sekä Taneli Tenhunen Kreikassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | MEKSIKO
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO
$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | YHDYSVALLAT
ITF WHEELCHAIR | KREIKKA

Tampereella kansainvälinen ITF-junioriturnaus

Tampereella käynnistyi sunnuntaina alle 18-vuotiaiden 4. kategorian ITF-turnaus. Maanantaina pelataan kaksinpelien karsinnat loppuun. Pääsarjapaikkoja hakevat suomalaisista Fiona Kallio, Oskari Eerola, Valtteri Tuukkanen ja Tuomas Rikkonen. Viime viikolla Vierumäellä poikien kaksinpelin turnausvoittoa juhli Iiro Vasa ja tyttöjen nelinpelifinaalissa olivat Peppi Ramstedt ja Stella Remander – lue lisää täältä.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | TAMPERE

Nurminen ja Riikonen edenneet 3. kierrokselle 40-vuotiaiden MM-kilpailuissa

Yhdysvaltojen Miamissa pelataan 35-, 40- ja 45-vuotiaiden MM-kilpailuja. Suomalaisittain turnaus on käynnistynyt hienosti, sillä Tapio Nurminen ja Ilkka Riikonen ovat edenneet kolmannelle kierrokselle 40-vuotiaissa. Vielä pidemmällä on Mari-Liis Parmas, joka on edennyt 45-vuotiaiden sekanelinpelissä puolivälieriin.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Luokkamestaruussarjan osakilpailut pelattu… →