Vasa turnausvoittoon Vierumäellä

26.10.2019  |  12:55  |  Raportit

Vierumäellä pelattiin kansainvälinen alle 18-vuotiaiden junioreiden 4. kategorian ITF-turnaus. Suomalaisittain turnaus oli onnistunut, kun poikien kaksinpelin ja tyttöjen nelinpelin loppuottelussa nähtiin sinivalkoista väriä. Iiro Vasa kruunasi viikkonsa turnausvoittoon.

Vasa: ”Paljon ollaan töitä tehty ja kiva, että nyt tuli siitä palkinto”

Iiro Vasa jatkoi vahvoja peliotteitaan junioreiden ITF-kiertueella. Viime viikolla hän oli Tanskassa loppuottelussa ja nyt tuli turnausvoitto kotimaassa.

Neljänneksi sijoitettu Vasa eteni loppuotteluun neljällä voitolla. Välierässä hän voitti brittiläisen Matthew Rutterin 6-2, 6-3 ja loppuottelussa kaatui ruotsalainen Michael Minasyan 7-6, 6-4.

– Oli todella tiukka finaali. Viime viikolla pelasin häntä vastaan, joten tiesin mitä odottaa ja mitä minun tulisi tehdä. Onnistuin voittamaan tänään tiukat pisteet ja se riitti. Olin toista erää tappiolla 1-4, mutta pystyin vielä nousemaan siitä. Tuntuu hyvältä viimeviikkoisen finaalitappioon jälkeen. Paljon ollaan töitä tehty ja kiva, että nyt tuli siitä palkinto, kommentoi Vasa.

TULOKSET

RAMSTEDT/REMANDER TAIPUIVAT NELINPELIFINAALISSA

Sijoittamattomat Peppi Ramstedt ja Stella Remander pelasivat hienon turnauksen nelinpelin puolella. Sijoittamaton parivaljakko eteni kolmen voiton turvin loppuotteluun.

Loppuottelussa he kohtasivat niin ikään sijoittamattomat venäläispelaajat Elizaveta Gavrilovan ja Iuliia Iudenkon. Upean turnauksen pelanneiden suomalaisten oli tällä kertaa kuitenkin taivuttava venäläisparille erin 5-7, 3-6.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpana nelinpelin loppuottelussa… →