Viikkoennakko 39/2020 – Kontinen Saksassa, Portugalissa vahva suomalaisedustus ja juniorit taistelevat SM-mitaleista viikonloppuna

21.9.2020  |  10:43  |  Ennakot

Tällä viikolla suomalaiset ovat vauhdissa maailmalla useissa eri turnauksissa ammattilaiskentillä. Sen lisäksi kotimaan kentillä riittää jännitettävää  junioreiden SM-kilpailuiden merkeissä.

Kontinen pelaa Hampurissa parinaan Fognini, Portugalissa vahva suomalaisedustus

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-31) pelaa tällä viikolla Saksassa Hampurin turnauksessa parinaan Italian Fabio Fognini (kaksinpelin ATP-13). Kontisen vakiopari Jan-Lennard Struff keskittyy kyseisessä turnauksessa ainoastaan kaksinpeleihin. Kontinen/Fognini pari on yläkaavion puolella ja kohtaavat ensimmäisellä kierroksella parin John Peers/Michael Venus. Parin edellinen kohtaaminen on tuoreessa muistissa viime viikolta Roomasta. Silloin Peers/Venus pari vei voiton tiukan kamppailun jälkeen 7-6(4) 3-6 14-12. Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

ATP 500 | HAMPURI

Ammattilaiskentillä nähdään myös lisää suomalaisväriä. Patrik Niklas-Salminen (ATP-431) pelaa ITF-turnauksessa Portugalissa. Samaisen turnauksen karsinnoissa nähdään Otto Virtanen (ATP-730) ja Eero Vasa (ATP-1153). Turnauksen kaavioita ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Miesten lisäksi Anastasia Kulikova (WTA-534) pelaa ITF-turnauksessa Portugalissa. Kaaviota ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI

Junioreita Tallinnassa ja Kööpenhaminassa

Kansainvälisissä junioriturnauksissa nähdään myös suomalaiväriä tällä viikolla. Oliver Vainionpää pelaa alle 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Kööpenhaminassa Tanskassa. Sen lisäksi junioreiden ITF-turnauksessa Tallinnassa nähdään poikien sarjassa Indrek SoomeJami SavolainenOtso MartikainenAhti Alkio ja Julius Leino. Tyttöjen sarjassa Tallinnassa pelaa Stella RemanderEmelie Gabran ja Sade Scharlin.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIAN TENNIS EUROPE | TANSKA
ALLE 16-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIAN ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR | VIRO

 

Junioreiden SM-kilpailut Helsingissä

Helsingissä Talin Tenniskeskuksessa pelataan viikonloppuna alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut. Turnaus on samalla 5. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu. Turnauksen kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan keskiviikkona. Junioreiden SM-kilpailuiden lisäksi useilla paikkakunnilla pelataan kansallisia turnauksia.

5. TEHO SPORT FINNISH JUNIOR TENNIS TOUR | HELSINKI, HVS

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga… →